Forresten da også #26 – Nanna Pretzmann
Halløj fra glasboblen

Forresten da også #26

img_3948

  • Tør jeg ikke tage et selfie til dette indlæg. Ligesom jeg også gerne undgår spejle i disse dage. En uges sygdom hos unger og undertegnede har sat sine spor. Sorte render, kridhvid usund hud og fedtet hår er mit mellemnavn og jeg bliver nærmest bange for det der kigger tilbage fra spejlet. For ikke at tale om det nu grønne blåmærke i min pande. Men det er en helt anden historie.  Summasumarum er at jeg har tyvstjålet et billede fra sidste weekend istedet 😛 Et hvor jeg faktisk havde været i bad og redt hår 😛
  • Dør jeg lidt af grin og nostalgi over dette indlæg. Jeg havde både Papfars pige (WTF for et navn), D&G toppe, jeansene og Kawasakierne. Haha totalt smart i en fart 😛 P.s. Husk at læs kommentarfeltet.. der havde jeg håret, sweatpant, Friis & Co bælte/taske… bare stop mig! 😉
  • Var jeg måske en tand optimistisk igår formiddag, da jeg mente sygdoms tågen lettede. I hvert fald brugte jeg aftenen ved lægevagten med halvdelen af duoen. Nu har vi også betændelse i øregangen på besøg hos et styk tvilling. Suk, bare suk..
  • Spiste jeg den sidste chokoladebolle. Ungerne ville jo ha’ skændtes om den, så jeg tænker at jeg gjorde alle en tjeneste. Unger var åbenbart ikke enige. Så meget for at undgå ballade. Men den smagte altså godt.
  • Sukker jeg fortsat meget tungt efter en YSL taske. Jeg har indsnævret til to favoritter HER og HER (reklamelinks), så det er godt jeg har god tid til at tænke over købet 😉 Jeg håber sådan den pludselig på magisk vis dumper i min turban. Da det sandsynligvis ikke sker spekulere jeg en del på om det er for uansvarligt at bruge den skat jeg tror, at jeg får tilbage. Altså i stedet for at sætte den ind på pensionsopsparing (den som jeg iøvrigt ikke har styr på. Hurra for voksenliv og at være selvstændig). Altså en taske er jo også en slags opsparing. Ej okay jeg kan jo ikke engang sælge den til mig selv, men jeg overvejer det nu stadig.  Bare med lidt dårlig samvittighed 😉 Men det hindre mig altså ikke i at drømme videre.
  • Craver jeg forår. Jeg kan slet ikke overskue mere regn og kulde. Gad godt vi havde en varm charterrejse i kikkerten. Det er desværre ikke tilfældet. Vi har dog planlagt en tur til Vilnius og min fader i juni. Der plejer nu også at være ganske varmt, så det må gøre det ud for sydenlandsk stemning. Det er jeg nu også ganske tilfreds med og pigerne glæder sig overordentligt til at se morfar.
  • Sukker jeg i øvrigt også efter nye solbriller. Mest for at skjule de sorte render egentligt. Dem HER tænker jeg må kunne mere end opfylde det behov! De er fine!
  • Sker der ikke voldsomt meget i disse dage, hvorfor jeg får vinduesshoppet en del online. Alle de skønne ting man sagtens kunne bruge. Det må blive til endnu et indlæg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halløj fra glasboblen