Forresten da også #27 – Nanna Pretzmann
Hvorfor skal det være så svært..

Forresten da også #27

Indeholder reklamelinks

img_4372

  • Smadrede jeg min skærm på telefonen igen idag. Jeg ville tage et billede af mit bagparti, aka måsen, og tabte den #seriøstdontask
  • Blev jeg da i det mindste positivt overrasket, da jeg afleverede telefonen til reperationen. Prisen for ny skærm var faldet fra 1000 til 749 siden sidst. Men fuck hvor var det dumt. Og så for et numse billede? #hvaderdergaltmedmig
  • Ville jeg ikke have shoppet på både Sarenza og Zalando igår, hvis jeg havde kunne forudsige mit telefon/numse uheld. Men ungerne skal jo selvfølgelig ha’ nye sko, selvom deres mor er en fumle frans med hang til at forevige popoen. Vi kunne så diskutere om skoene til mig selv var en nødvendighed. Men de så ud til at mangle lige mig og lyserøde sko ejer jeg ikke. Heldigvis er jeg omvendt god til at finde rabatkoder på google, når jeg shopper. KDRRAFQEN giver 10% på Zalando og Velkommen100 giver 100 kr på Sarenza #selvtak.
  • Den evne må klart skyldes min nordjyske herkomst. Jeg kan nærmest ikke købe uden rabat uden at mig skamme mig lidt. Det er selvfølgelig også en mulighed, at jeg bare kommer fra en krejler familie.
  • Forsøger jeg virkelig ihærdigt at undgå Boozt, hvor der er 20%, hvis man køber for mere end 899,-. Koden er Now20. Så nu er den ude og jeg satser på at klare weekenden uden at bruge en rød reje mere. Lidt bitter er det dog, at jeg i sidste uge netop købte en Ganni t-shirt og en Hilfiger sweater. På Boozt og med kun 10% rabat vel og mærke.
  • Spekulere jeg ret meget i noget weekend getaway halløj. Altså af den romantiske slags. Underforstået uden børn. Gerne i storby. Jeg har uden særligt held været på jagt efter et knald (høhø) godt tilbud. Hvis i falder over noget, så giv endelig lyd. Her, på mail eller via fjæsen.
  • Har Sigga nu været 3 dage i vuggestue med lur. Jeg burde ha’ arbejdet, men jeg indrømmer blankt, at jeg istedet har lagt på sofaen, ædt slik og set Netflix. Deraf manglende indlæg.
  • Jeg har ikke engang dårlig samvittighed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor skal det være så svært..