Halløj fra glasboblen – Nanna Pretzmann
Har jeg haft en god weekend?

Halløj fra glasboblen

img_4002

Endnu engang er ugen fløjet forbi min næse og jeg har ingenlunde fået den tid ved tasterne, som jeg ønskede mig. Vi er ramte af sygdom for fulde skrald. Snot, hoste og feber husere på det groveste. Det har det med at give pylrede unger, hvilket selvfølgelig også er tilfældet i denne omgang. Jeg har set Frost flere gange end jeg efterhånden har styr på og så holder jeg hånd og trøster. Når vi når aftenstid og ungerne er trygt puttet må jeg indrømme at jeg ånder lettet op ved tanken om voksen tid i fred og ro. Men jeg glemmer at nyde den, for jeg falder omkuld og snorker på et splitsekund 😛 Syge børn giver automatisk træt mor! Men i går fik jeg alligevel forkælet mig selv med et stykke træstamme og tre stykker bland selv inden jeg gik kold. Haha de gode intentioner om selv forkælelse og en smule arbejde var der, men energien var der bare ikke.

I dag ser det heldigvis ud til sygdoms tågen letter en smule. I hvert fald er temperaturerne faldet og humøret tilsvarende steget. Jeg håber. Og krydser alle fingre og tæer for, at det nu går den rigtige vej. Det trænger vi alle til.

Jeg spåer at weekend står på madrasser og dyner i stuen, (mere) Frost og en masse hygge foran brændeovnen. Så er vi forhåbentligt friske og helt klar til en ny uge, når vi rammer søndag aften.

Næste uge bliver nemlig særdeles spændene. Sigga har fået vuggestue plads fra på onsdag og jeg tror hun er mere end klar til et par timers leg (et par dage om ugen) med jævnaldrende. Vi tager selvfølgelig opstarten helt i hendes tempo, men går det ligeså fremragende som besøget, så tænker jeg, at hun lynhurtigt tager det nye til sig. Hun er en tryg pige med massere af gå på mod og ballade i sig. Det skal nok blive godt. Nu er jeg bare spændt på hvornår vi første gang hører om hendes tissemands flip fra vuggestuen. Fordelen ved større søskende er alt den inspiration til gøgl og sprog fornyelse 😉 Pt løber hun gladeligt rundt i hele hytten, imens hun ivrigt skriger “tiiissseeemaaand”. De store hujer og bakker grinende op i initiativet. Det gjorde de i øvrigt også under aftensmaden igår og når det ellers kommer. Derfor er tissemand også Siggas nye yndlingsord. Alle griner jo højlydt, når man pludselig og gentagende gange råber det i køen i Føtex, under besøg ved besserne og hvor det ellers lige passer ind.. skøre unge 😛

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har jeg haft en god weekend?