Kender i det med at være på udkig efter de perfekte jeans? – Nanna Pretzmann
Vuggestuestart..

Kender i det med at være på udkig efter de perfekte jeans?

Indeholder reklame links (affliate)

tempimageforsave

^^ Rails skjorte ^^ Hilfiger Denim jeans ^^ Celine solbriller ^^

I mine teenage år sværgede jeg til Miss Sixty og Killah jeans. En overgang vist også Diesel. Der var bare nogle brands jeg vidste nærmest alting sad godt. Det har jeg længe savnet. Et brand at vende tilbage til. Til basis og hverdags garderoben, for det skal ingen hemmelighed være, at jeg er glad for jeans.

Da først mor mavsen kom til gik det mere ud på at finde et par højtaljede jeans, som ku’ holde bolledejen på plads. Nu hvor jeg har fået trænet en betydelig del af bolledejen væk og igen havde mod på at hoppe i et par jeans, som ikke sluttede lige under babserne, har jeg været på jagt. En intens jagt på jeans som bare sidder, er behagelige og ikke blive store i knæ og numse efter at ha’ siddet lidt for længe i sofaen og fiset den af. Det er så hammer irriterende, når formen i bukserne ikke holder længere end en halv time og man resten af dagen går og hiver bukserne på plads.

For et par uger siden var jeg et smut i Salling og her faldt jeg over Hilfiger Denim. Jeg har længe luret på dem på Boozt, men ikke helt turde bestille dem. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af min størrelse på noget som helst efter jeg har tabt mig og trænet. I sædvanlig stil hev jeg, i Salling, en ordentlig bunke med i prøverummet og endte med at smide to par i indkøbskurven. Og det har jeg altså ikke fortrudt et eneste sekund. De sidder bare – også på anden og tredjedagen. Ingen hængenumser eller store knæ. Farven holder indtil videre ligeså godt og så er de skønne, at ha’ på. De sidder som støbt. Modellen, som jeg spår skal være min favorit, jeg altså kan vende tilbage til igen og igen, hedder Mid Rise Skinny Nora og fåes i mange farver.

img_4196tempimageforsave

Billederne er ikke ligefrem af fremragende kvalitet, men jeg vil vove at påstå at det er en dum ide at tage outfit billeder selv, når man hedder Nanna og er alene hjemme med tre børn. Næste gang må jeg lige slå hovedet sammem med kvalificeret hjælp 😉 Indtil da får i måske en bedre fornemmelse af Hilfiger Denim jeansene (Style: Nora) ved at kigge forbi Stylepit HER.

 

4 kommentarer

  • Hej Nanna. Jeg er ny følger på din blog og fik lige lyst til at sende dig en rosende Tak. Fed blog og det bedste: du er sindsyg ærlig. Virkelig flot synes jeg. Glæder mig til at læse tilbage og fremad på fin blog. God dag😊 kh. Fra helt nystartet blogger selv😘

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Kære Nanna. Skøn blog du har, jeg nyder at læse med.
    Den skjorte du har på fra Rails, den er simpelthen så flot! Kan du fortælle mig, hvordan den er i str., altså om den er stor eller lille i det? 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vuggestuestart..