Lækre hjemmelavede hindbærsnitter

Indeholder reklame links

Hindbærsnitter tempimageforsave tempimageforsave

Det er efterhånden et par uger siden jeg sidst bagte hindbærsnitter, men som jeg sidder her og taster opskriften ind til jer må jeg indrømme at tænderne løber lidt i vand efter at bide i sådan en basse. Hjemmebagte hindbærsnitter smager bare skønt. Det er både ungerne og jeg enige om.

Opskrift på hindbærsnitter

Cirka 12 styk

200 gram blødt smør

Ca. 5 dl hvedemel

1 æg

50 gram mandler (køres til mel i minihakker)

1 dl flormelis

 

Fyld

Ca. 200 gram hindbærmarmelade

 

Glasur

Ca. 4 dl flormelis

3-4 spsk vand

Krymmel/frysetørret hindbær

 

Skær smørret i mindre stykker og smulder den ned i hvedemel. Tilsæt de øvrige ingredienser og saml dejen til en jævn dej.

Lad hvile i køleskabet i en times tid.

Del dejen i to og rul hver del ud til. Stykkerne skal måle 20×30 cm. Kom stykkerne på en bageplade og del hvert stykke i to på midten, således der nu er 4 baner i alt.

tempimageforsave

Bages ved 200 grader (alm ovn) i cirka 12 min til gyldne. Bag ikke for længe, da min erfaring så er at banerne lettere smuldre.

Lad køle. Kom herefter hindbærmarmelade på to baner og glasur samt pynt på de resterende to. Saml herefter og skær ud i cirka 5 cm brede hindbærsnitter.

tempimageforsave tempimageforsave tempimageforsave

Find også opskrift på // Spinat boller // Squash boller med spinat // Citronmåne // Kanelsneglekage med vaniljecreme // Toffifee cheesecake //

Follow:
Share:

4 Comments

  1. Tina
    11. marts 2017 / 9:51 am

    Mon ikke det er smørret der skal skæres i mindre stykker i stedet for melet. 😉 Tak for mange lækre opskrifter, skal også have afprøvet denne.

Leave a Reply


Looking for Something?