Min økonomi - som solo mor

Vandt jeg lige prisen som årets mor…

Reklame i form af affliatelinks

Skechers tempimageforsave

Ja det tror jeg da nok lige, at jeg gjorde. Og havde jeg vidst at der ikke skulle mere til end Skechers Litebeam sko med lir, i form af glitter og bling bling til, så var det nok sket længe før. Forleden da jeg lurende lidt rundt på det dersens internet faldt jeg tilfældigvis over et sæt blinkede sko. Det kriblede en del i fingrene og jeg ærgede mig ærlig talt lidt over ungerne ikke umiddelbart manglede nye – de havde jo deres Bundgaard Plae. Yderst fornuftige og smarte ergonomiske korrekte sko, som speltmoderen i mig elsker. Men næste morgen skulle det vise sig, at ungerne faktisk måtte krumme tæer for at være i dem. Seriøst hvad sker der for at børnefødder nærmest kan vokse 2 cm natten over?! De kan ikke passe noget af deres fodtøj nogle af dem. Suk! Nuvel, men man må tage det fra den positive side, for det betød jo så at jeg så kunne haste tilbage på Sarenza og købe de føromtalte sko. Iøvrigt med en hundredmand i rabat på ordren (kode: velkommen100 #selvtak). Jeg vidste de ville være et hit. De elsker dem og aftenen igår blev brugt på maraton frem og tilbage over stuegulvet, for at sætte gang i diskolyset, imens de proklamerede at de aldrig ville have sko uden lys igen. Okay, måske skød jeg mig selv lidt i foden med det her disko sko projekt. Men hva’ fanden. De elsker dem og det er det vigtigste for mig. De blå fåes også hos Zalando og Kids-World, men hvis dyrere, hvis man foretrækker at handle der.

Skechers

Det er fuldstændig samme model (Skechers Litebeam) – blot i hver tvillings yndlingsfarve. Det var jo nærmest et budskab fra oven, at farverne er blå og lyserød.

I øvrigt helt mærkelig at betegne dem som tvillingerne. Det er ikke et udtryk vi egentlig bruger herhjemme. Ikke fordi det er forbudt, eller at de ikke ved de havde fælkesophold i mors mave og er tvillinger. Det er bare sjældent brugt. Nok mest fordi de er så forskellige, at jeg rent faktisk selv glemmer at de delte vom.

 

Og p.s. imens jeg har jer.. Pt har Ellos 25%* på nærmest alt i shoppen, dvs både interiør, kluns og diverse happengut. Ellos har nærmest alt jo. Jeg overvejer om jeg ikke skal ha’ indkøbt nogle af verdens bedste læbestift og den mest holdbare neglelak jeg har prøvet i sommerfarver. Miracel gel, hedder den meget passende 😉

* kan ikke kombineres med andre tilbud, og gælder ikke kategorien \”elektronik\” samt følgende brands: Odd Molly, Odd Molly Home, Vagabond, UGG og Spanx.

2 kommentarer

  • Mine børn ville også ELSKE de sko. Men det får de sgu ikke, for jeg synes virkelig ikke de er pæne🙈

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha, jeg er nok heller ikke ved at vælte ned ad stolen af ren begejstring over pænheden. Men det er ikke mig der skal ha’ dem på, så jeg synes nok egentlig at deres mening er vigtigere end min 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min økonomi - som solo mor