Pisse meget tak - og nye solbriller

Tip til skønne plakater og en rabatkode

Reklame

tempimageforsave tempimageforsave

For en rum tiden side faldt jeg for første gang over Desenio. Da var jeg på jagt efter den famøse Prada plakat jeg engang havde spottet i Gossip Girl. Desenio havde den og jeg klikkede med det samme hjem. Plakaten hænger i mit soveværelse. Mit efterhånden ynglingsrum i huset. Men jeg synes den manglede selskab, så jeg gik atter igen på jagt efter nyt til væggene og udvalget er så fint. Jeg er gået all-in på tøseri, men der findes også meget andet!

tempimageforsave tempimageforsave

For nu står plakaterne blot op ad væggen. Til en handy man kommer forbi 😛 Men jeg tænker de skal op på væggen lidt spredt rundt omkring.

Som skrevet er udvalget hos Desenio ganske stort og de har heldigvis også rammer. Det gør det ret let, når man bestiller. Jeg har valgt sorte, et par stykker i guld og en enkelt eg. Men der er flere muligheder.

tempimageforsave tempimageforsave

Vores entre er også blevet pyntet og jeg er vild med det. Egentlig skulle plakaterne her også hænges op, men måske de bare får lov at stå på skoreolen 🙂

Som en lille overraskelse til jer har jeg fået lov at dele en rabatkode. Den er på hele 25% og gælder på alt undtagen “handpicked” kategorien (Tove Frank, Lisa Bengtsson, Foto factory og Kate Moss). Koden i skal bruge er nanna og den gælder til og med torsdag.

tempimageforsave

Gå til Desenios udvalg af plakater 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pisse meget tak - og nye solbriller