Tip til skønne plakater og en rabatkode

Vuggestuestart..

img_4110

Så kom dagen, hvor min bette tøs pludselig er knap så lille. Hun skulle nemlig starte i vuggestue. Vi var vidst det i en måneds tid og har da også været på besøg, for at lure stedet lidt af. Heldigvis virker det helt og aldeles perfekt. Pædagogerne er så søde, der er børn på Siggas alder og bedst af alt så virker Sigga selv meget tryg, så snart hun kommer ind ad døren. Og egentligt er det, det sidste faktum jeg lægger mest vægt på. At hun virker til at føle sig godt tilpas og er åben i sin tilgang.

Vi har været enormt heldige at få plads i vuggestue. De pladser er der nemlig ikke nok af i Aalborg. Men en kombination af held og det helt rigtige ansøgningstidspunkt gjorde altså at vi fik tilbudt en plads kun to dage efter jeg havde ansøgt. Med opstart en måned senere. Og kun 2 km fra vores hjem. Det kunne jo næsten ikke blive bedre.

Som jeg før har talt om herinde var det slet ikke meningen at Sigga skulle afsted inden børnehavealderen. Men et stort skift i omstændigheder og det, at Sigga virker så parat til leg og nye oplevelser gjorde at vi tog beslutningen om at starte tidligere. Min mavefornemmelse siger mig, at det er den rigtige beslutning for alle parter, selvom jeg stadig synes det er lidt svært.

Dagen var lige ved at gå i vasken inden den overhovedet var starten. Influenza rasere nu på slutningen af anden uge herhjemme (jeg bliver snart sindsyg!). Heldigvis var Sigga frisk, men uheldigvis gjorde det sig ikke gældende for duoen, som stadig er feberramte. Det umuliggjorde lidt projekt vuggestuestart. Men heldigvis trådte min mor og min Erik til og og overtog vartagningen af feberramte tvillinger, således Sigga og jeg kunne komme afsted. Det var godt. Hun hyggede sig så meget, at hun glemte alt om mig og ikke gad med hjem. Haha det må kaldes en succes! Vi gentager forhåbentlig successen imorgen. Heldigvis har vi god tid til indkøring og tager det helt i den lille frøkens tempo.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip til skønne plakater og en rabatkode