Forresten da også #28 donuts, kærlighed og rejser – Nanna Pretzmann
Hvidløgssnegle

Forresten da også #28 donuts, kærlighed og rejser

img_4670

  • Går jeg og undre mig over man ikke kan få cheesecake bragt til døren?! Eller Donuts.. why not?! Jeg kan da umuligt være den eneste som pludselig craver kage og ikke gider rejse mig. Eller finder der monstro en service, i Aalborg, jeg ikke kender til?!
  • Er der vist gået lige lovlig meget opskrift i den her i påsken. De seneste tre indlæg er nemlig præcis opskrifter. Dem planlagde jeg før påske med intentionen om at blogge ind imellem. Så kom påsken og det føltes enormt rart bare at trække stikket. Så det fortsatte jeg bare med. Men nu er jeg tilbage.
  • Så i måske på min IG story, at jeg netop har fået en Eastpak kuffert (i håndbagage størrelse) ind ad døren. Jeg skal nemlig på holde-hånd-og-mysse-tur næste weekend. Rundt regnet har vi 48 timer bare os to. Sommerfuglene roder rundt i maven på mig og jeg glæder mig helt tosset meget. Til tosomhed, at gå alene på toilet og at kunne tale og nyde en lækker middag, hvor det endda bliver muligt, at tale uforstyrret. Håber jeg!
  • Er jeg helt og aldeles radbrækket af at male, ordne have og hvad der ellers følger med, når man ordner hus. I dag tænker jeg at pigerne og jeg skal ligge på langs hele dagen. Vi har hentet madrasser ned i stuen, Netflix kører på fulde drøn og nu kunne det være rart, at der kom donuts flyvende. Apropos første punkt.
  • Tænker jeg enormt meget på rejser pt. Både Paris og Krabi er i spil. Altså begge dele – bare på forskellige tidspunkter. Nogle gode tips til hoteller?! Jeg plejer, at bruge Expedia og Hotels.com (reklamelinks) til at finde hoteller, når vi rejser. F.eks. arrangerede jeg vores budget tur til Thailand sidst på den måde. Men nogle gange er det bare rart med erfaring fra andre. Jeg har ikke tidligere været i Krabi, men er på udkig efter børnevenligt hotel med pool, tæt på strand og gerne i nærheden af aktiviteter, som markeder, attraktioner osv. Dvs bare ikke helt isoleret 🙂 Turen til Paris er kun for voksne, så et centralt hotel, hvorfra det er let at komme rundt? Ingen af delene behøver at koste en bondegård, men heller ingen rottereder 😛 Tips til restauranter og andre guldkorn er også velkomne ☺
  • Føler jeg mig enormt heldig for tiden. Tingene flasker sig ligesom bare. For snart et år siden var jeg ved at synke ned i et dybt sort hul og kæmpede med næb og kløer for at holde mig ovenvande. Men tingene bliver altså lettere. Hverdagene er så meget bedre og jeg har fået troen på kærlighed retur.

 

Serviceinfo til de shoppelystne (reklamelinks):

Idag er der 15% ekstra på alt udsalg ved Boozt med koden EASTER.

Hos Ellos er der 25% på alt bolig. Her aktivere du koden på forsiden 🙂

Hos Ugle Unger spare du 10% med koden p-uge.

Stylepit har midseason sale med mindst 20%.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvidløgssnegle