Påskekage - påskelam, fuglerede og jordbær/marcipanæg kage

Ganni t-shirts du ikke kan leve uden

Indeholder reklamelinks

Ganni-T-shirts-Harvard

// Ganni t-shirt // Hilfiger Denim // Puma sneaks //

 

Okay, leve uden er måske en tand stærkt, men Ganni T-shirts er jo nærmest uundgåelige i modebilleder. Sidste år var det frugt t-shirtsene, hvor blandt andet den pinke ananas var totalt populær. Jeg nåede da heller ikke at få fingrene i en. Men nu har jeg altså købt min første Ganni tee (HER) og jeg er vild med den. Pt overvejer jeg også om jeg ikke skal udvide samlingen med Cherry bomb og den anden fersken t-shirt. De er ret fine synes jeg.

 

Harvard-Ganni-t-shirts

// Space cowboy // Cherry Bomb // Berkeley – Fersken // Berkely – Fries //

Og også lidt sjove. Jeg elsker når tøj kan få en til at trække på smilebåndet. Og det kan de altså, i hvert fald på mig. Noget andet der altid kan det et udsalg og lige pt er der op til 50% på tonsvis af lækre varer på Boozt. Jeg skal ikke shoppe, prøver jeg at overbevise mig selv om, men tippet er hermed videregivet til jer 😉

Nu er mindste barnet netop vågnet, så jeg tror vi vil skynde os i haven og suge lidt af den sol, som netop nu titter frem bag skyerne 🙂

God søndag til jer 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskekage - påskelam, fuglerede og jordbær/marcipanæg kage