Ganni t-shirts du ikke kan leve uden

Lorte mandag.. var det mon en fejl?

Sponsoreret

img_4724

Søndag sluttede med et brag af en skænderi. Som sædvanligt havde jeg nær skrevet. Men pt er det altså svært, at få tingene til at gå op i en højere enhed. Jeg føler mig alene og ja jeg aner ikke hvad han føler. Kommunikation har aldrig været vores allerstærkeste side. Lidt ærligt hverdagssnak af den lidt ærgelige type herhjemme fra. Men mon ikke det hele går alligevel.

Mandag morgen skulle dog vise sig ikke at blive spor bedre. Bette måsen havde ingenlunde lyst til at blive afleveret i vuggestue. Hun var ulykkelig. Det var jeg også og jeg må indrømme, at jeg hylede hele vejen hjem derfra og pludselig tvivler ret meget på beslutningen om at sende hende afsted før egentligt planlagt. Var det en fejl? Det skulle jo være en positiv ting for os begge. Hvor hun ville få mere stabile legerelationer. Dem er hun nu også i fuld gang med at etablere og hun hygger sig. Især med en jævnaldrende pige. Men ikke desto mindre følte jeg mig som en fiasko af en mor, da jeg gik fra et barn, som egentlig ikke ville efterlades. Følelsen hænger i og jeg småsnøfter ærligt talt stadig. Om en lille time smutter jeg da også ned for at hente hende tidligt. Så kan hun få sin lur ovenpå mig. Og når hun vågner har jeg allerede forberedt lidt jordbær og melon. Jeg tænker det skal indtages i følgeskab af Barbapapa på MinBio, som hun jo elsker.

img_4723

Desværre kom jeg også hjem til en postkasse med en lille notits. Mit internet er blevet lukket. Jeg tjekkede straks regninger, måske havde jeg overset en. Det havde jeg ikke. Så måtte jeg have fat i kundeservice, som kunne fortælle at der er tale om fejl. Hun kunne ikke engang se der havde været en tekniker på adressen. Men de åbner for det igen imorgen. Nettet er dog lidt irriterende at undvære, da det er sådan vi ser tv. Vi har udenlukkende streaming tjenester. Heldigvis har MinBio været ret forudseende og det er altså muligt at se offline også. Så ingen panik. Vi kan stadig se Barbapapa. Egentlig er det ret smart med den offline tjeneste – vi bruger det når vi rejser, på køreturen også. Det giver gerne lidt ro, når der er underholdning ved hånden. Jeg har også MinBio appen på min telefon. Så har jeg altså en lille redning lige ved hånden 😉 Måske også et tip til jer, som drager på påskeferie? De første 14 dage koster kun 1 kroner og der er ingen binding.

MinBio appen kan hentes i AppStore HER og i Google Play HER.

img_4722

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni t-shirts du ikke kan leve uden