NannaPretzmann.dk
Rød spidskålssalat med granatæble og valnødder

Pavlova med lækre sommerbær

Indeholder reklamelinks

pavlova opskrift-pavlova

Lagkagefad fra Cellbes

pavlova

Pavlova er en af de lettest og hurtigste desserter at bikse sammen. Og så kan opskriften varieres med lige de bær eller frugter, som du synes bedst om. Perfekt til den årstid vi går i møde og måske endda desserten til årets påskefrokost?!

Opskrift på Pavlova med sommerbær

Cirka 8 personer

Bund:

6 æggehvider

2 tsk eddike

3 1/2 dl rørsukker

1/4 tsk salt

 

Fyld:

1/2 liter fløde

1 tsk vaniljesukker

Skal fra en øko lime (smag til – jeg bruger cirka 1/2 lime)

 

Pynt:

Cirka 500 gram bær (rengjorte og jordbær halveret)

 

Step 1: Lav bund

Pisk æggehviderne (og salt) stive med en håndmikser. Du skal kunne vende skålen på hovedet, så er hviderne stive nok. Tilsæt eddike og pisk igennem. Tilsæt lidt efter lidt rørsukker, imens du pisker.

Jeg laver en cirkel på rundt om en skål/springform på et stykke bagepapir (diameter cirka 24 cm). På den måde har man lidt at gå efter, når æggehviderne lægges på bagepapiret på bagepladen og bunden bliver flot rund.

Bages ved 140 grader varmluft i cirka en time. Til sprød udenpå, men stadig lidt klistret indeni.

Lad afkøle.

 

Step 2: creme til kagen

Pisk fløden til flødeskum og vend vaniljesukker samt limeskal i. Smag til.

 

Step 3:

Saml kagen. Kom flødeskum på bunden og pynt Pavlova med sommerens bær. Jeg valgte en blanding af jordbær, hindbær og blåbær.

Server 😉

Find mig også på Facebook og Instagram

pavlova-opskrift opskrift-pavlova pavlova-opskrift

Find også opskrift på // Hindbær drøm // Rabarbersaft // Toffifee cheesecake // Daim islagkage // Boller med gulerod // Boller med rødbede // Boller med spinat //

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rød spidskålssalat med granatæble og valnødder