Weekend i Aarhus – Nanna Pretzmann
Kanelstang med vaniljecreme

Weekend i Aarhus

Indeholder reklamelinks

tempimageforsave

~ Skjorte (Brug koden now20 og få 20%) ~ blonde bhMarc Jacobs taske ~ Hilfiger Denim jeans ~ Celiné solbriller ~ Eastpak kuffert ~ Puma sneaks

Fredag eftermiddag vendte vi snuden og bilen mod Aarhus. Vi har længe haft planlagt en hygge weekend uden de små mennesker, som trygt var i min mors og min Eriks hænder. Altså stod den på voksen tid og voksen behov. Jeg havde fundet sådan et tilbud på hotel med morgemad, som også inkluderede en 3 retters menu på lokal restaurant en af dagene. Vi har altid været glade for Aarhus og har efterhånden haft nogle weekendturer hertil. I vores optik har Aarhus en god størrelse – ikke for stor, ikke for lille og så er der bare enormt hyggeligt. Og så tager turen fra Aalborg jo ikke frygtelig lang tid. Hotel Oasia, som vi denne gang boede på er både hyggeligt, ligger central og så har de nogle vanvittig gode senge. Måske er den sidste pointe mærkelig, men helt ærligt. Det var en Hästens seng! Og så bliver jeg også nød til at nævne at morgenmaden var øko. Det går jo lige i hjertet på mig.

Jeg havde planer om at få stoppet lidt shopping og et besøg på Aros ind i programmet. Det nåede vi ingenlunde. Faktisk gik det første døgn udelukkende med at tale, tale og tale. Okay, måske også lidt råben og vi nåede da også at blive drøn uvenner, for igen at konstatere, at vi bliver nød til at lærer at tale om tingene på en ordentligt måde. Vi er begge blevet inderligt såret, men vi er jo ret tossede med hinanden. Så tossede at vi altid ender lige hvor vi begyndte. Ved hinandens side. Nogle ville nok sige, at det ikke er meningen at det skal være så svært med den kærlighed. Tanken har da også strejfet mig mere end en gang. Uden at gå for tæt på, så giver komplicerede mennesker nok nogle gange komplicerede forhold. Og det tager tid at ændre indgroede vaner, reaktioner og tanker som automatisk opstår om modparten, når man har kendt hinanden så længe som vi har. Der er så mange indbyggede mønstre, som man lynhurtigt falder i. Og det kræver bare hårdt arbejde og tid, at ændre. Det gør det i hvert fald for os. Med det sagt, så var en weekend tur netop hvad vi havde brug for. Det gav tid til dybe samtaler, fingerfletteri og mulighed for fuld opmærksomhed på os uden afbrydelser hvert tredje sekund. Noget der ikke så ofte er muligt i en hverdag med 3 små børn. Men noget der er tiltrængt, for at vi skal fungere og noget vi skal være meget bedre til at pleje.

Central-food-marked-aarhus

Efter tip på min Instagram hande vi planlagt at indtage lørdagens frokost i Street Food hallen på rutenbilstationen, men endte istedet i Aarhus Central Food Marked, som ligger et stenkast fra banegården og dermed vores hotel. Smadder hyggeligt koncept, hvor man kan shoppe specialiteter og vælge imellem nærmest alle typer mad og indtage det på stole/bænke sæt rundt omkring. Det minder lidt om torvehallerne i  Kjøbenhavnstrup (i mini version), hvor jeg forestiller mig (uden at have været der), at Street Food hallen minder mere om Papirøen. Jeg hoppede selvfølgelig på Thai mad – en ret med kylling og cashewnødder. Kæmpe portioner, som jeg ingenlunde kunne rydde. 

Street-food-Aarhus-rutebilstationtempimageforsave

 ~ Solbriller fra Celiné ~ blonde top fra Pieces ~ jakke fra Hilfiger (20% med koden now20) ~

Lidt træt efter en smule for meget rødvin fredag aften.

 

Restaurant-Carlton-Aarhus

Lørdag aften indtog vi 3 retters menu på Restaurant Carlton i latinerkvarteret. Min favorit ret var forretten, som jeg selvfølgelig glemte at forevige. Men den bestod af hvid asparges, norske rejer og hollandaise på en bund af salat. Mums. 

tempimageforsave

Lige overfor Restaurant Carlton ligger en Stine Goya butik. Mit mandlige selskab forstod ingenlunde, at jeg nærmest var ved at gå i spåner over min uvidenhed. Så mange besøg i Aarhus uden, at vide at en af mine favorit brands har en butik lige netop her. Alle mine Goya fiks er jeg jo vant til at få mig online. Har i set, at glimmerskoene fåes i rosa. Og så med 20% med Now20. Jeg elsker dem og prøver virkelig at styre mig!

tempimageforsave tempimageforsave

Efter aftensmaden gik vi en tur rundt og endte senere på værtshus (Central Bar hed det vist). Vi ville lige ha’ en enkelt. Vi endte med at være de sidste der forlod stedet kl 2, da de lukkede. Det er årevis siden vi sidst har gjort det. Og også meget længe siden jeg har drukket så mange mokai’er og røget cecil cigaretter. Det er nu mandag og jeg har stadig ondt i håret 😛 Men det var selvfølgelig det hele værd.

tempimageforsave

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelstang med vaniljecreme