Billi Bi Girl power – Nanna Pretzmann
Forresten da også #29

Billi Bi Girl power

Billi-bi-girl-power

img_5150

Jeg har fået mig et lille crush og da jeg så at Boozt har 20% på forårssko her i weekenden hoppede jeg straks på. Desværre gælder koden ikke på lige mit Girl Power crush fra Billi Bi, men til gengæld gælder den på tusindvis af andre varer. Til både kvinder, børn og mænd. Jeg mangler stadig at købe sandaler til alle børnene og kan jeg spare 20% så siger jeg gladeligt ja tak. Og når koden (ekstra20) altså også gælder på en masse udsalgsvarer, så er der lige pludselig noget ved det. Jyde genet bliver gladere og gladere, jo højere procenter.

Men tilbage til Billi Bi Girl Power sneaksene, så er jeg helt tosset med dem. Især tvistet med statementet bagpå. Hvis det ikke var fordi jeg lige havde købt rosa sneaks havde jeg nok nappet dem i den farve. Men det har jeg jo, så jeg tænker de skal være grå. Jeg har faktisk ingen grå sko og jeg mistænker at det bliver umuligt for mig, at holde de hvide bare nogenlunde pæne. Jeg forstår stadig ikke hvordan det kan lykkes andre. Måske er jeg bare for stor en klodsmajor. Hvidt tøj og sko er bare generelt ikke en god ide til mig. Det er ofte pænt, meget kort 😛

 

>> Shop med koden ekstra20 og få 20% hos Boozt <<

img_5142

Så vidt jeg har forstået er Billi Bi Girl power sneaksene et samarbejde imellem Boozt og Billi Bi og det er da endte ganske godt ud synes jeg. Men jeg er altså også ret tosset med sneaks, så trenden med dem passer mig og mine fødder glimrende.

Senere idag smækker jeg en opskrift på hveder op. Jeg har tyvstartet og øvet mig på at lave de perfekte store, bløde og luftige hveder og det er lykkes ret godt. Og så er de altså både hurtige og lette at bikse sammen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten da også #29