Eftermiddagshygge, rustikke stykker og Ole Lund Kirkegaard

Forresten da også #29

Indeholder reklamelinks

p4070965

 • Slår jeg ud som en anden teenager. Ja faktisk slår jeg mere ud end da jeg var teenager. Behøver jeg at sige, at jeg synes det er pænt frustrerende, når man er plus 30 og faktisk ikke orker at ligne en teenager. Jeg har derfor gået all-in, læst tonsvis af anmeldelser online og fundet frem til at Pudderdåsernes (elsker det navn!) T-zone peeling skulle kunne udrette mirakler. Den ankom for tre dage siden og jeg smøre allerede på livet løs med håbet om mirakler. Den skulle også være særdeles effektiv imod hudorme. Jeg krydser fingre for, at den var lige hvad min hud manglede. Ellers må jeg seriøst skrue ned for de her boller med Nutella.
 • Er jeg håbløst træt i kroppen og har konstant trang til at ligge mig ned for at tage en lille morfar. Seriøst den træthed er overvældende. Måske den skyldes den forkølelse jeg mærker komme krybende. Jeg kaster appelsinjuice i svælget i absurde mængder, i håbet om, at C-vitaminet jager snuen på flugt. Jeg kommer netop i tanke om at det er længe siden jeg har husket at spise mit kosttilskud. Måske det er der trolden er gemt!
 • Håber jeg at Paris turen bliver en realitet til juli. Jeg kigger forsat fly og hoteller på Expedia og Hotels, men har endnu ikke fundet det perfekte til en kærlighedsferie. Gerne autentisk, rustik, fuld af charme og med Eiffeltårnet i baggrunden, men til ingen penge. Haha lidt af en umulig opgave og da jeg læste mig frem til at juli var en billig måned, at rejse til Paris  var det vist ikke helt sandfærdigt. Måske vi ender i Barcelona i stede, selvom jeg nu allerhelst vil til kærlighedens by. Der er ligesom en smuk symbolik i det. At fejre vores kærlighed i kærlighedens by!
 • Nogle gang bliver jeg selv overrasket over hvor meget jeg har savnet romantik og hvor meget det egentlig betyder for mig. Den side af mig har været gemt væk så længe, at jeg fuldstændigt har mistet følingen med mit svært romantiske hjerte, som elsker at det bliver lidt pladderromantisk og lidt for meget.
 • Weekenden skulle endnu engang ha’ stået på husarbejde, havearbejde og praktiske gøremål. Men vi har lokket hinanden i fordærv og det dovne hjørne. Så det har vi droppet og jeg har netop været nede og handle ind til lækker voksen tapas. Jeg planlægger en pizza til ungerne og så napper vi et glas rødvin med tapas, når de er puttet. Sammen med ild i brændeovnen, bland-selv-slik og stearinlys. Det kan altså sagtens lade sig gøre med lidt hygge og romantik. Uden de store anstrengelser faktisk. Førhen orkede jeg det ingenlunde, men nu vil jeg ikke være det foruden. Jeg kan mærke det gør noget godt for os.
 • Drømmer jeg stadig om en YSL – gerne denne. Monstro den en dag falder ned fra himlen og lander på min skulder. I så fald skriger jeg i lykkerus og falder sikkert død om på stedet #materialistiskglæde  😛
 • Ej okay, men jeg bliver tosset glad.
 • Kan jeg nu lugte en mistænkelig dunst fra mindste barnet. Det tyder på en ny ble er påkrævet..
   

4 kommentarer

 • Jeg havde også læst meget godt om Pudderdåsernes t-zone peeling, men den har desværre ikke hjulpet på mig – bruger dog fortsat løs af den og har brugt den i lang tid. Lige disse dage slår jeg faktisk også en del ud – hvad sker der med bumser i 30erne iiih altså… Håber cremen virker på dig. God weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Seriøst jeg ligner en teenager i fjæset pt. Det er så slemt 😱 Håber den virker på mig.. ellers må du gerne lige tippe, hvis du kender et mirakelmiddel??
   God eeekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke FM

  Absolut ingen betalt reklame eller andet her – men prøv at tjek Get The Glows hjemmeside ud – alverdens lækre produkter – og jeg er sikker på hun har et tip eller to til teenagehud som voksen👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eftermiddagshygge, rustikke stykker og Ole Lund Kirkegaard