30% på ALT – rabat på sko & sandaler til hele familien – Nanna Pretzmann
Minus 10 kg & nyt (budget) kluns til garderoben

30% på ALT – rabat på sko & sandaler til hele familien

Indeholder reklamelinks

tempimageforsave         

   // Puma lyserøde banditter //

Her i weekenden modtog jeg en sms. En god en af slagsen. Sarenza har nemlig 30% på ALT i biksen (med få undtagelser, som snørebånd og skopleje) til kunder, som har placeret mindst en ordre tidligere. Hvis i ikke kender Sarenza, så er det en kæmpe online skobutik med et enormt udvalg til både børn og voksne. Pt mangler jeg at få styr på ungernes sommersandaler. Det kunne meget vel blive disse fra Kavat. For første gang, havde de sidste år, badesandaler og det var så stor en succes, at jeg regner med at gentage den. Deres fødder vokser med lynets hast og alt bliver for småt ret schnell. Også lidt for tjept, synes min pengepung. Men så er det jo med, at slå til, når der er penge at spare. Især når det er 30% på hvad jeg i forvejen kender som priser, der ligger i den lave ende i forhold til andre online shops. Gummistøvler har jeg selvfølgelig lige klikket hjem, men der er altså også tilbud på dem.

Hov og imens jeg husker det. I var mange der kom med positiv respons på de stores Sketchers blinkesko. De er jo også købt ved Sarenza, så dem er der selvfølgelig også bud på nu. Lige HER.

Det farlige ved Sarenza er så når moderen begynder at surfe rundt og finde aldeles unyttige ting, som Puma badesandalerne nedenfor. Altså jeg skal da slet ikke ha’ nye. Eller det burde jeg nok, for de “gamle” H2O slåer revner. Men altså jeg forsøger jo at spare unødvendige omkostninger væk og det bliver nok svært at argumentere for at badesandalerne er så nødvendige. Selvom det lidt føles sådan nu. Come on.. er de ikke fine?! Apropos det med at være bedre til at vælge hvad man falder for, istedet for sikre valg, så burde de her altså bo hos mig 😉

>> Rabatkoden findes nederste i dette indlæg << 

img_5705

// Puma badesandaler //

X’ en sværger til Birkenstock, men efter et par års intens brug er de ved at være noget matte i sokkerne og klar til udskiftning. Men tilbuddet gælder altså, som sagt, også udvalget til mænd, så jeg tænker jeg også skal have sendt ham tippet.

For at få 30% på ALT* skal i bruge koden “ONLYYOU”. OBSHos mig fungere koden kun, når jeg er logget ind. Koden udløber den 31/5 2017 og for at benytte den skal man altså have placeret mindst en ordre hos Sarenza tidligere. Men jeg anbefaler at være hurtig. Det går ofte tjept, når Sarenza har spottilbud.

* Rabatkoden kan benyttes på hele websitet bortset fra skoplejeprodukter, tilbehør til sko, snørebånd, gavekort og følgende mærker:
Finsbury, Floris Van Bommel, Free Lance, Havaianas, Karl Lagerfeld, Les Tropéziennes par M Belarbi, Mephisto, Nike, Pom d Api, Rivieras, Vanessa Bruno, Jilsen, Unisa. Listen af mærker kan løbende opdateres.

>> Gå til Sarenza <<

2 kommentarer

  • Lotte

    Jeg kan ikke få rabatkoden til at virke – også selvom jeg opretter en konto hos dem?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hejsa Lotte 🙂 Du skal have placeret mindst en ordre hos dem tidligere, som jeg skriver under rabatkoden.. super ærgeligt den ikke gælder alle 🙈

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minus 10 kg & nyt (budget) kluns til garderoben