Jeg starter uddannelse...

Små glimt af hverdagslykke #2

tempimageforsave

Og lige pludselig er der gået endnu en uge og jeg havde jo sat mig for, at være bedre til at se de små lykkestunder, som hverdagen er fyldt med. Det er lidt spøjst, men at vide at jeg vil skrive et indlæg om netop det har faktisk hjulpet mig med præcis det. At sætte mere pris på de små stunder og glimt af lykke. Eller i hvert fald at tænke mere om at der sker dejlige ting hver eneste dag.

F.eks. har der både været den første sandal dag for mit vedkommende. Den dag er stor, for jeg elsker at have bare fødder, men er samtidig lidt af en frossen pind. Den første bar mås badnings dag skete også i fredags for mini menneskerne. Jeg elsker hvordan de elsker, at løbe rundt med numserne bar. Det er noget de absolut synes er skønt og forbinder med nogle dejligt. Jeg bliver glad ind i maven over den frihed de har. Ingen kropsbevidshed eller ting de prøver at skjule. Bare ren glæde. Præcis som det burde være. Også for os andre. Men det er vist et helt andet issue 🙈

img_5535

Torsdag havde vi fælles pizza spisning med ungerne, som både var hyggeligt og sjovt. De er simpelthen fyldt med så mange jokes og stortrives virkelig. Jeg er ofte, flere gange dagligt, flad af grin over deres påfund. Og endelig har vi fundet det perfekte pizzaria med skønne pizzaer i Aalborg. F.eks. har jeg for første gang fået pizza med avokado. Det smagte så godt (seriøst, prøv det!) og jeg elsker at have stamsteder. Også selvom det blot er et Just Eat stamsted 😛

tempimageforsavetempimageforsave

Lørdag kom jeg endelig på Aros i Aarhus og fik set regnbuen. Det har længe været på to-do ønskelisten. Oveni så jeg en udstilling af  Jani Leinonen, som igennem 6 år har købt gadeskilte fra tiggere rundt omkring i europæiske storbyer. Egentlig var kunstnerens budskab vist noget helt andet, men skiltene ramte noget i mig, gjorde mig trist over indehavernes skæbne og dybt taknemmelig for mit liv. Alt kan ændres på et splitsekund og alle kan ende i en situation, som kan være svær at finde vej ud af igen.

Jeg havde min nye grønne kjole på. Jeg tror aldrig jeg har ejet noget helt grønt før, men jeg er vild med farven. Den er way out of my comfortzone. Men jeg elsker at jeg købte den og faktisk går med den. Og meget apropos Cathrines indlæg, har jeg bestemt, at jeg skal være meget bedre til at gå i det jeg har lyst til, istedet for at spekulere så meget.

tempimageforsave

Et glas bobler i Aarhus, bare fordi. 

tempimageforsave

En omgang kinesisk frituresnask, da jeg var allermest sulten og troede jeg skulle omkomme i Aarhus gader. Jeg kørte så store mængder indbagte og oliefyldte sager ind, at tallerknen var ryddet på rekordtid. Og humøret steg betragteligt for hver eneste bid. Sådan er jeg så let. Mad gør mig så absurd glad. Og er jeg sulten, er jeg det absolut modsatte af glad. Nogle gange nåer jeg til punktet, hvor der vokser små horn ud.

tempimageforsaveimg_5630

Streetfood på Aarhus Streetfood Market ved rutebilstationen. Der er så hyggeligt og maden smager skønt. Vi købte lidt af hvert og delte. Især flæskestegstegssandwichen og bandit salaten med bbq svin var fantastisk. Flæskestegssandwichen er den bedste jeg nogensinde har fået, tror jeg. Det er klart noget vi skal gøre igen. Måske næste gang i Aalborg. Vi får jo også street food (på Skudehavnsvej). Faktisk skulle det åbne idag, men det er udskudt pga af noget med brandmyndighederne. 

tempimageforsavetempimageforsave

En fantastisk hyggelig lørdag aften med x’en på restaurant Köd. Maden var eminent. Bøffen smeltede på tungen, servicen var i top og vi grinte fra vi kom til vi gik. Sådan en aften, hvor alt bare falder i hak og man ønsker, at aftenen aldrig slutter. Ovenikøbet var der lunt og meget sommerligt, da vi slentrede hånd i hånd fra restaurant, godt mætte og glade. Og fyldt med små, baskende sommerfugle i maven.

Jeg grinede i øvrigt en del over beskrivelsen under “Well done” og vidste allerede der, at bøffen ville være lækker.

tempimageforsavetempimageforsave

Overnatning på hotel med chokolade og donuts i sengen og muligheden for at sove længe. Jeg stod først op halv ti. Jeg husker ikke hvornår det sidst er sket. Men det føltes altså ret rart.

tempimageforsave

At øve bogstaver på en solskins søndag, i haven, med farvekridt på fliserne. 

Mandag, hvor jeg ikke har et eneste billede fra, men hvor mig og banditterne holdte fri og brugte dagen i underhylere. Mini menneskerne i øvrigt også iført deres nye sandaler. Skønt syn 😛 Og endnu bedre, så fandt vi Celinas puttebamse, som har været væk i over 14 dage. Den lykke og kærlighed på hendes ansigt, da hun pludselig hev ham frem var aldeles ubeskrivelig og mere værd end guld.

Og baseret på indlægget her skal jeg vist også sætte pris på mit stofskifte. Wauw jeg har fået indtaget fed, sukkerholdig og god mad.. haha 😛

 

Fik i set at der er 30% på tonsvis af sko til hele familien? Eller følg linket 😉

2 kommentarer

  • Malene

    Hvilket pizzaria i Aalborg er det? ☺

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Vestbyens Pizza & Grill – har ikke engang set den. Kun bestilt via just eat😂 Sidste gang fik jeg M17 og er man et oste svin, som mig, er den bare læks 🙈😜

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg starter uddannelse...