Skilsmisse #15 - kærestetid og om at være bange

Små glimt af hverdagslykke

Jeg skal være bedre til at nyde. Nyde de små glimt af lykke, som er lige for næsen af mig hver eneste dag. Det kan være alt fra fjollede sokker, skøre kommentarer fra ungerne, en yderst velsmagende is eller opdagelsen af en ny café. Alle de små ting, som er med til at klistre et smil på læben. Derfor tænker jeg at jeg fremover skal være meget bedre til at fokusere og huske på dem. Lade glimtene af lykken fylde og brede sig i maven. Suge dem til mig og lade dem fodre lykkefølelsen i min krop.

Deraf dette indlæg, som forhåbentligt bliver et af mange indlæg om små glimt af hverdagslykke <3

tempimageforsave

Weekenden brugte jeg i skønt selskab med 5 søde blogger piger. Det var skønt med tøsefnidder, snak, dulleri, god vin og massevis af lækkert mad. Den slags selvforkælelse har jeg været i underskud af længe og jeg kan mærke det gør noget godt for mig. Jeg bliver glad og mere overskudsagtig. 

tempimageforsave

Ulla T er jeg overbevist om bliver et nyt stamsted for mig. Jeg er vild med atmosfæren, farverne, maden og personalet. Der er bare fantastisk og den lune stemning smitter af på humøret, så snart man træder ind over dørtærsklen. 

tempimageforsave

Faktisk er jeg så begejstret, at jeg har været der to gange i den forløbne uge. Den anden gang var med x’en til en omgang frokost og kærestetid. Jeg elsker, at vi er blevet meget bedre til at prioritere ‘os’. At vi er dem der griber chancen, tager ud og spiser frokost og mysser lidt, inden vi henter ungerne tidligt. Og jeg elsker, at vi har booket billetter og rejser til Paris, kærlighedens by, i juli. 

tempimageforsave

Mine nye sko, som ankom lige til weekenden. Girl Power for alle pengene. Perfekt match til alt tøseriet 😛

img_5479

Jeg er i et sjovt humør. Bryllup, brudekjoler og detslige har aldrig rigtigt været for mig eller sagt mig noget som helst. Men pludselig tager jeg mig selv i at smugkigge bryllupskjole, sko og alt muligt andet. Jeg aner ikke hvor det pludseligt kommer fra og det er vist ret tosset. Men jeg elsker, at jeg drømme og fantasere om fremtiden og hvad den bringer for os. Det gør mig lykkelig ned i maven, at der er et ‘os’ i den. Så selvom der ikke er hverken et frieri eller bryllup i sigte, så lader jeg fantasien og drømmene fylde. Jeg har fundet de smukkeste kjoler jeg nogensinde har set, men jeg tør ikke dele billeder – tænk nu hvis 😛 Så i får et billede af et par af de smukkeste sko jeg har set.. og så med noget blåt… Suk… haha det er helt skørt 🙈

img_5530

Turer på havnen uden jakke, i lyserøde sneakers. At spise is, lege på legeplads og bare være sammen. Jeg nyder at troldene er blevet så store og skægge. Sigga er fuld af krudt og en værre klovn. Hun kan de mest mærkværdige ansigtsudtryk og labber det i sig, når hun score opmærksomheden fra alle. 

img_5528

De store fylder 5 i næste månede. 5 år!! Hvor er det bare vildt. De var så lillebitte, da de kom til verden for et øjeblik siden. Lidt for tidligt og på voldsom manér. Jeg føler, at jeg blinkede og 5 år fløj forbi. De og deres lillesøster er det vildeste jeg har oplevet i mit liv. Den kærlighed, som bare vælter en omkuld, når man får sin knirkende, lille rynkede trold i armene første gang er ubeskrivelig og altovervældende.

tempimageforsave

En bøfsandwich, eftersigende Aalborgs bedste, med denne udsigt. Det er da lige til at få tårer i øjnene over. Det gør mit særdeles madglade jeg i hvert fald 😉

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skilsmisse #15 - kærestetid og om at være bange