Status… og babydrømme.. – Nanna Pretzmann
Lyserøde sneaks?! Pep hverdags fussen op

Status… og babydrømme..

img_4721-3

~ Ganni T-shirt ~ Hilfiger Denim jeans (koden HURRA10DK giver 10%) ~

 

Det er vist efterhånden længe siden jeg har lavet sådan en all-around status på livet i Pretzmann hjemmet. Men tingene begynder at flaske sig og vi er efterhånden faldet godt ind i vores nye rutiner og selvfølgelig vores nye hjem. Vi har det godt her og føler os mere end hjemme. De store er glade for deres børnehave, den bette er glad for sin vuggestue, selvom afleveringerne stadig trækker tænder og tårer og jeg er glad for den ekstra tid til bloggen. Pt er vi dog startet lidt forfra i indkøringen i vuggestuen, således at afleveringerne forhåbentlig snart glider lidt lettere. Hun er som sagt glad for at være der og har allerede fået sig en rigtig god legekammerat, men efter 2 år ved mors side er det svært at sige farvel og undvære hinanden. Det synes moderen i øvrigt også. Men samtidig må jeg også indrømme, at jeg nyder, at børnene bliver større, nogle ting bliver lettere og der bliver mere tid til at pleje mit ego. Det lyder ikke pænt, men jeg trænger bare til at fokusere lidt på egne behov eller egentlig bare det faktum at jeg har behov. Det er jeg også blevet meget bedre til, så jeg ikke altid står sidst i den kø, hvor det aldrig bliver min tur. Men den dårlige samvittighed har jeg svært ved at slippe helt.

I den helt anden grøft drømmer jeg lidt om at mærke en baby under maveskindet igen. Just shoot me – jeg ved simpelthen ikke hvorfor jeg ikke kan lægge baby tanker hundred procent fra mig. 95 % af tiden er jeg overbevist om flere børn ikke er i kortene, men de resterende 5 % klapre mine æggestokke pludseligt højlydt og irriterende stædigt. Jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at lægge baby drømning hundred procent på hylden. Selvom jeg egentlig slet ikke drømmer om afbrudt nattesøvn, gylp og amning. Men en lille kærlighedsskabning er nok svær ikke at drømme lidt om, når man er ganske forelsket på ny og i egen optik, i forvejen, har nogle pragteksemplarer af slagsen. Men jeg forsøger at holde fast i fornuften, som helt tydeligt siger nej. Og det med god grund. Vi blev skilt for mindre end et år siden, vi bor ikke sammen og det hele er stadig meget nyt. Og til tider ret kompliceret. Men tankerne eksisterer og drøner rundt på øverste, ligesom de gør om så mange andre ting.

Men for nu går det altså ganske udmærket hos os. Med det lysere vejr følger altid lysere tanker og større overskud, synes jeg.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyserøde sneaks?! Pep hverdags fussen op