Fredagskagen: Kagemand af brunsviger

Arrivederci

img_6104

img_5150

Klokken er netop slået 6.42. Jeg har to unger i sengen og solen brager ind ad mine tagvinduer. Om et lille kvarter skal vi op, have tøj på, noget at spise og en smule vand i hovedet inden vi sætter kursen mod lufthavnen, hvor vi hopper på flyet ned til min far. Jeg glæder mig. Til at se ham, til nærvær med ungerne og ikke mindst ferie mode. Den der følelse i kroppen af intet at skulle nå, at have alverdens tid til at slentre og være uden planer. Det er toppen, synes jeg. Jeg glæder mig til lækkert mad, rødvin og at eksperimentere i køkkenet. Jeg har fået brødtjansen, men aner endnu ikke hvordan jeg griber det an og hvad jeg ender med at bage. Kufferten er dog fyldt med mel og hævningskurve 😛

Igår aftes opdagede jeg hvor meget udsalg Boozt egentlig har. Kald mig bare en smule sløv, for jeg er da tilmeldt nyhedsbrevet og alting 🙈 Men det var altså gået min næse forbi at rigtig mange varer er sat ned med imellem 25-50%. Altså også sommerstyles. Det var den kjole, jeg efterhånden har sukket efter i ugevis altså ikke, men nu røg den i kurven alligevel og klarede skærene hele vejen til kassen. Så ligger den og venter på mig, når vi kommer hjem igen. Måske passer den slet ikke, men jeg har nu en god mavefornemmelse. I øvrigt må jeg lige give et cadeau til Boozt. Jeg bestilte 19.08 en fredag aften, selvsamme aften kl 21.07 modtager jeg en mail om ordren er på vej. Det er da seriøst hurtigt! Der røg også en lyseblå kjole  og en billig, men skæg t-shirt i kurven. Sjovt, fordi jeg ikke kan spise en is uden!

….

Og så blev jeg afbrudt af tissetrang, ikke min egen, men den bette smider bleen i øjeblikket, så det er med at rykke hurtigt, når hun siger til. Tænk sig nu har jeg snart ikke blebørn mere. Dejligt befriende, men også lidt underligt.

Nå, men jeg ville jo egentlig heller ikke det store andet ind og tjekke ind og sige arrivederci.. nu ferie..

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagskagen: Kagemand af brunsviger