En aften med gaveshopperi & lækre chokoladeboller

Botox?!

img_6347

Jeg har egentlig været i tvivl om jeg skulle berører emnet her på domænet, men hvorfor egentligt ikke? Når det kommer til stykket er det jo overhovedet ikke en hemmelighed, at jeg har prøvet Botox. Jeg står ikke og kæfter op om det nede i Føtex, men hverken skjuler eller undgår emnet, hvis jeg bliver spurgt. Eller det tror jeg ikke, at jeg ville i hvert fald. Det er jo ikke noget man typisk bliver spurgt om 😉

Der var engang, hvor jeg aldrig ville have tænkt tanken og da slet ikke ligge mig under sprøjten. Jeg var modstander. Men man har vel en holdning til man har en ny.. eller selv begynder at få rynker 😛 Efter skilsmissen synes jeg mine bekymringsrynker i panden, imellem øjnene, blev dybere og dybere. Det er muligvis også effekten af for mange år uden briller og kniben øjne sammen for at se, som viser sig, men ikke desto mindre har det generet mig. Jeg har skam også fine linjer om øjnene og streger i panden. De generer mig ikke på nogen måde. Jeg ved jo godt jeg ikke er 20 år mere og det må man også gerne kunne se 😉

Da jeg var i Vilnius i marts besluttede jeg mig derfor for at prøve Botox, som et lille eksperiment. Jeg kender en kvinde lidt perifert, som ejer en kombineret tandlæge og skønhedsklinik, så den del var hurtigt på plads. Behandlingen gør ikke ondt og tager ikke specielt længe. Effekten indtræder langsomt over flere dage, så egentlig føles det ikke mærkeligt at blive bevægelsesløs i det lille bitte område. Det kom ligesom snigende ganske langsomt.

Resultatet, synes jeg selv, blev ganske naturligt og mine nærmeste har ikke engang bemærket det. Og det er vigtigt for mig. Jeg skal ikke have tøjklemme-i-nakken-effekten eller jeg-kan-ikke-smile-og bevæge-ansigt effekten 😉 Det er ikke der jeg er. Blot et ønske om at glatte et ganske lille område ud imellem mine øjenbryn.

Den eneste, som lader til at have bemærket forandringer er x’en. Han siger han har svært ved at aflæse mig via ansigtudtrykket. Det giver egentlig ret god mening, når man kender hinanden så godt, som vi gør, så træder mikroskopiske ændringer nok alligevel frem. Men jeg tænker nu stadig om han ville have bemærket det, hvis jeg intet havde sagt 😉 Jeg har ham en smule mistænkt, for at udtrykke sin utilfredshed den vej omkring. Han synes nemlig slet ikke, at det er nødvendigt.

Men jeg må også tilstå, at det på ingen måder er for andres skyld end min egen. Jeg har været super glad for resultatet og det er vel egentlig det der tæller. Jeg havde, som nævnt, aldrig troet den slags var for mig. Men nu har jeg prøvet. Og senere idag skal jeg have en lille opfølgning. I samme område. At prøve har ikke givet mig lyst til at gøre hverken mere eller mindre end før, som jeg ellers frygtede ville ske. Jeg holder mig til det lille stykke imellem øjnene.

For dem som er interesseret har jeg tænkt på at bruge Instagram stories til at vise hvordan det foregår… måske er det fjollet, men jeg var selv ret nysgerrig på forhånd.. @nannapretzmann er navnet på IG 🙂 Det ligger tilgengældigt cirka 24 timer efter kl 14, hvor jeg har tiden.. så ved i det.. og kan bare springe over, hvis det ikke er jeres kop the.

Har i prøvet Botox, plastik operationer eller andet? Jeg har længe overvejet at få fjernet den rest løse hud jeg har over mit kejsersnitsar. Det irritere mig voldsomt. Om det nogensinde bliver til noget ved jeg ikke.

1 kommentar

  • Nej, har ikke prøvet det – og må jeg lige sige, at der er en slående lighed mellem dig og din søster (så din story på Insta). Det er ikke alle søstre, som ligner hinanden så meget.

    Kan slet ikke forstå, at det ikke gør ondt at få stukket nåle ind i ansigtet. En vaccinationstynd nål i overarmen er en ting, en donornål i armen noget helt andet – men i mine øjne ikke spor slemt (og jeg blev indtil for nogle år siden mega dårlig ved blot det mindste stik – min krop reagerede, som om den var blevet dødeligt såret), men i ansigtet? Uha.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En aften med gaveshopperi & lækre chokoladeboller