Bløde og luftige bamseboller

Forresten da også #30 lort, gul vingummi & en død frø

img_6540

 • Jokkede jeg i en lort. Mit barns lort. Som lå på trægulvet på hendes værelse. Desværre opdagede jeg det ingenlunde før jeg lagde stanken sammen med den pludselig klistrede fornemmelse, under foden, som forfulgte mig igennem rummet. Seriøst! Men heldigvis er projekt blestop nu gået i fasen uden uheld og efterladenskaber på gulvet.
 • Har det i årevis undret mig, at gule bananvingummier ikke smager af gul vingummi. Jeg kan ikke fordrage gule vingummier, men elsker bananerne.
 • Åd x’en resten af lakridskringlerne, som hævn over karamelstykkerne jeg ryddede skålen for. Så unfair træk, at jeg nærmest blev gal. Dobbeltmoral much?
 • Hentede selvsamme x Mcd mad, selvom vi havde bestilt sushi. Jeg er åbenbart i en fase, hvor sushi lyder vildt godt, men bare giver mig kvalme, når jeg forsøger at spise det. Og nej jeg er ikke preggo, bare underlig, når det kommer til mad. Jeg tilgav ham næsten for lakridskringlerne.
 • Har jeg fundet ud af man kan slå ugenummer til kalenderen på sin Iphone. Tak! Nu har jeg endelig en jordisk chance, for at følge med, når alle taler ugenumre og jeg blankt ser til.
 • Fandt jeg en meget mumificeret og selvfølgelig ret så død frø på min anden datters værelse. Mistænker den er taget ind som kæledyr for længe siden, da den befandt sig imellem to skåle under en sækkepude. Der er den alligevel nok ikke kravlet ind selv.. på anden sal.. Note til mig selv; tjek lommer på børn, inden vi går ind. Hvor fanden har hun overhovedet fundet en frø? Og hvordan har hun smuglet den ind. Jeg håber ikke det var i underhylerne, som min lillesøster gjorde. R.I.P frø!
 • Har jeg saftsuseme fået hentet min pakke fra Boozt nede på Shell. Den indeholdt den allersmukkeste Stine Goya  kjole (service info: Zalando har flere størrelser HER – reklamelinks), som jeg jo i ugevis har savlet over. I kan forresten se den på, på min IG story @nannapretzmann. Jeg står og danser lidt sjovt og forsøger at skjule, at den er gennemsigtig og jeg har for lidt indenunder. Kikset! Men den er så pæn.. Endnu pænere i virkeligheden.. Elsker når det sker!
 • Har jeg lavet bearnaise flødekartofler til aftensmad. Det er ingenlunde sidste gang det sker. Det er præcis lige så ulækkert godt, som det lyder 😛
 • Var jeg fuld 3 gange i vin, i sidste uge. 3 gange. Jeg forstår slet ikke hvordan det kunne ske, altså når man ser bort fra den kvantum vin jeg hældte indenbords. Slet ikke, når man tager de hæslige tømmermænd i betragtning. Jeg er tydeligvis hverken 20 år eller i træning.

5 kommentarer

 • Carina

  Hvordan slår man ugenumre til? Det er jo genialt 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hvis det er en iPhone du har, går du ind i indstillinger, derefter kalender og så kan du slå ugenr. til/fra 👍🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bløde og luftige bamseboller