Den mest holdbare neglelak jeg kender & nye badesko

Noget om Paris med x’en & den smukkeste kjole

img_6219

img_5150

Suk, bare suk. Mine øjne er faldet på den smukkeste kjole jeg længe har set. Som jeg har nævnt et par gange eller ti (haha), så elsker, elsker, elsker jeg Stine Goyas design. Hun formåer simpelthen at lave de smukkeste kollektioner gang på gang på gang. Hun har virkelig et talent udover det sædvanlige og havde jeg bundløse lommer, så hang der langt mere i mit skab. Kjolen, Stine Goya Rebecca, er selvfølgelig ikke mit eneste crush fra kollektionen, der er som sædvanlig flere, men kjolen den kriller det i min lille mave for at få mine lange pølser i. Så snart jeg så den, forestillede jeg mig, at slentre rundt i Paris gader i den. Uden overhovedet at have prøvet den forestiller jeg mig, at den er helt, helt perfekt.

>> Du kan købe Stine Goya Rebecca hos Boozt HER og Zalando HER <<

Stine-Goya-Rebecca

Og apropos Paris, så nærmer mini ferien, med x’en sig, med hastige skridt. Det går godt med os. Op og nedturer har vi, præcis som alle andre, men for første gang længe føler jeg vores gamle samhørighed er tilbage og at vi ser hinanden. Sådan virkeligt. Uden skyklapper og gamle issues er i fokus. Jeg glæder mig virkelig til Paris og på samme tid har jeg lidt ondt i maven over pasningen af børnene. Men omvendt er jeg også sikker på de får en fest ved alle besserne og så glæder jeg mig til de 14 dages ferien vi tager i august. Det bliver skønt for dem med pool og is. Jeg kunne ikke vente og fortalte dem det. Måske en fejl, for de taler ikke om andet og glæder sig virkelig. Men ventetiden kan jo godt blive lang for sådan nogle størrelser 😉

Pt er et mini menneske ramt af feber herhjemme og jeg krydser virkelig fingre for at det ikke spreder sig. På lørdag skal vi nemlig en uge til min far i Litauen. Og for første gang skal vi også have min farfar med. Det bliver så hyggeligt. Og så skulle alle børn jo gerne være friske og klar på en lille ferie.

Faktisk er der jo lidt af en rejsende sommer vi har os i vente. Det var egentligt slet ikke meningen, at vi skulle andet end til Litauen, men nogle gange tager tingene en drejning. Heldigvis er denne kun til den positive side. Jeg elsker at rejse og opleve. Og allerbedst er det med mine yndlingsmennesker <3

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den mest holdbare neglelak jeg kender & nye badesko