OOTD & rabatkode til jer – Nanna Pretzmann
Bøger jeg gerne vil læse i sommer

OOTD & rabatkode til jer

img_6343

img_5150

Vi ankom vel og præcis til tiden. Ingen dikkedarer med forsinkede fly eller glemt bagage. Det er ellers ofte tilfældet, når vi rejser til Vilnius. Men rejse guderne var med os. Og gudske tak og lov for det, for med 3 unger og farfar i lufthavnen havde jeg fået stress ved alt for store forsinkelser 😛 Men alt gik, som nævnt, godt. Faktisk gik det som smurt og det sætter man altså pris på med små børn.. og farfar.. på slæb.

Vi er taget på landet her i Litauen og stornyder roen og at solen brager igennem og gør det varmt nok til, at mini menneskerne fiser rundt i bare tæer og underhylere. Jeg har filmet en smule fra huset,  lige nu sidder jeg og venter på min tid hos tandlægen, men når jeg returnere planlægger jeg at vise en smule mere på story. Så følg med på IG @NannaPretzmann, hvis i er nysgerrige. Sommerhuset er så lækkert og har en fantastisk udsigt.

I mellemtiden ville jeg lige tippe om, at Ellos har 25% på hele deres eget sortiment. Der er faktisk en del fint tøj og sko at finde. Min lyserød strik, sorte shorts og sko er altsammen fra Ellos. Og priserne er yderst rimelige. Jeg er, som en lille sidebemærkning, faktisk også jævnt glad for børnetøjsafdelingen. Der er ofte 25% og priserne er i forvejen lave. Og en del er i øko bomuld.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se bort fra de hvide skanker. De bliver aldrig andet end højest røde.. haha jeg er bare meget lys af natur 😛

img_6346

Og lige på falderebet får i koden, så i kan få de 25%. Men tag og lav et log-in derinde, for der ligger nærmest altid gode rabatkoder, når man er kunde 🙂 Koden er 355742 og bruges HER.

Nu håber jeg snart det bliver min tur, så jeg kan komme ud og nyde de 26 grader vejrudsigten har lovet idag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøger jeg gerne vil læse i sommer