Den mest holdbare neglelak jeg kender & nye badesko – Nanna Pretzmann
Møllehjul af ostebomber med mozarella-pesto fyld

Den mest holdbare neglelak jeg kender & nye badesko

tempimageforsave tempimageforsave

 

img_5150

Jeg har altid neglelak på tæerne. Nærmest aldrig på hænderne. Det er ikke fordi jeg ikke synes det er smadder flot. Det gør jeg og jeg har længe gerne ville finde en holdbar lak, som ikke krævede besøg hos negleklinik. Problemet for mig er nemlig, at neglelakken knap er pæn et døgn, ja faktisk ofte få timer. Hvordan i alverden andre får den til at holde længere forstår jeg ikke. Måske skyldes det mine manglende motoriske evner. Jeg er lidt af en klumpe dumpe – det indrømmer jeg gerne, som den første. Men jeg gider altså omvendt heller ikke gå og passe på neglene. Sådan noget gider jeg ikke bruge tid på, selvom jeg gerne vil have de er flotte.

Men der er altså godt nyt til jer der læser med endnu. Jeg har fundet en lak, som faktisk kan være pæn længe. På tæerne gror den nærmest bare af. Hænderne holder den ikke helt så godt på, hos mig, men det er den bedste og mest holdbare lak jeg til dato har prøvet. Lakken hedder Miracel Gel og er fra Sally Hansen. Den er nok det nærmest man kommer gellak, uden at det er det. UV lys er ikke nødvendigt. Man påfører blot den ønskede farve og herefter topcoat. Simpelt og let. Og virkelig holdbart.

miracel-gel-sally-hansen

Men tippet slutter ikke endnu. Ellos har nemlig 50% på alle Miracel Gel neglelakke. Jeg bestilte i øvrigt i sidste uge til fuld pris. Typisk ikke 😛 Husk at du udover at vælge hvilken farve neglelak du skal bruge også skal bruge en topcoat. Men den er også på bud og faktisk i dobbeltstørrelse. Jeg ærgrer mig mere og mere over jeg lige har købt. Haha måske skulle jeg bestille igen, så jeg har et stort lager 😉 Faktisk er jeg allerede ved at have skrabet lidt farver til mig, så jeg har lidt til alle anledninger.

Lige for tiden er jeg meget glad for lyserød, rosa, gammelrosa og alt i den retning. Det har jeg faktisk altid været, men jeg er blevet meget bedre til også at købe farver – ikke kun sort og hvid – og det er skønt.

For nyligt købte jeg nye klip klapper fra puma – også lyserøde. Faktisk matcher min nye neglelak 😛

puma-fenty-klip-klapper puma-fenty puma-fenty-badesko

Er de ikke drøn fine?? Jeg bliver glad bare af at kigge på dem. Hvor praktiske de er, at rende rundt med ved poolen vil vise sig. Men jeg er blevet træt af at vælge praktik. Det ender altid med at være så kedeligt og kedeligt er livet for kort til.

Puma Fenty klip klapperne købte jeg hos Sarenza, da der var 30%, så jeg sparede da en slat. Jeg valgte dem en størrelse mindre end jeg ellers bruger. Det gør jeg altid med klip klapper og de passer perfekt. Der er lidt flere størrelser at vælge imellem hos Zalando. Men de koster 30 kroner mere der. Ikke fordi det er et kæmpe beløb. Jeg gider bare ikke selv betale overpris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Møllehjul af ostebomber med mozarella-pesto fyld