Små glimt af hverdagslykke #3 – Nanna Pretzmann
5 år

Små glimt af hverdagslykke #3

img_5999

Sidste uge havde vi travlt og jeg smølede en smule med bloggen. Deraf er denne uges små glimt af hverdagslykke egentligt for to uger. Men det går vel nok også. Ugerne har nemlig været fyldt af små glimt. Men jeg tænker vi tager dem fra starten 😉 Har i lyst kan i også følge med ovre på Instagram til både billeder og stories.. Bare tryk på linket eller søg på @nannapretzmann..

img_5844 tempimageforsave

I julen vandt jeg et gavekort til Mortens Kro. Til at prøve deres smørrebrødsfrokost. Det fik jeg endelig brugt. X’en fik uventet en fridag og jeg skyndte mig at tage ham under armen og ind på Mortens Kro. Smørrebrødet var helt fantastisk og det samme var de lemonader vi fik dertil. Efterfølgende gik vi en tur i nogle af Aalborgs smukkeste gader. Det lyserød hus herunder er det lykkedes mig at overse tidligere. Jeg havde min frugt t-shirt fra Ganni på. Den gør mig altid i godt humør. Lidt fjollet måske, men ikke desto mindre ganske sandt.

img_5885

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har fået smagt frozen yogurt fra Yogo første gang. Bedre sent end aldrig må man vist hellere sige. Er det ikke nærmest år siden bølgen af yoghurt is ramte? Og alligevel har jeg ikke prøvet før nu. Men det var lækkert, selvom jeg har svært ved begrænsningens kunst, når det handler om pynt 😛

img_5976

Jeg har for alvor været i køkkenet og både bagt brød og lavet kager. Alt sammen opskrifter jeg vil dele i løbet af den næste måned. Om fredagen selvfølgelig fredagskage, som sædvanlig og om søndagen mere brød orienteret opskrifter. Både til madpakke og aftensmad. Kagen nedenfor har jeg allerede delt opskriften på. Det er friske jordbær på rabarberskum og en mandelbund. Virkelig en sommerlige og dejlig frisk kage. Jeg har længe haft mistet lysten til både at lave mad og at bage, men den er stille og roligt vendt tilbage og jeg nyder igen den ro det giver mig, at eksperimentere i køkkenet.

img_5963

^^ Solbriller ^^  Jeans ^^ Sneaks ^^ (reklame links)

Hjallerup marked. Siden x’en og jeg mødtes har vi hvert år besøgt Hjallerup. Det plejer gerne at involvere kæmpe hotdogs og prutten om priser. Traditionen har vi forsat efter børn. Nu står den dog mere på softice, forlystelser og klappen heste. Hjallerup marked i børnehøjde.

img_6008

Er den her lille fætter flyttet ind hos os. I haven. Han er en løve hoved kanin og nok nær noget af det mest nuttede jeg har set. Ungerne bestemt navnet og han er nu navngivet Hr Flødebolle. Jeg elsker det. Det er skørt og pigerne kan næste ikke kalde på ham uden at grine.

tempimageforsave tempimageforsave

Har jeg længe tænkt på en el ladcykel, så vi lettere kunne komme omkring. Jeg må indrømme, at jeg ikke er så begejstret for offentlig transport. Må man sige det? Jeg går altså heller end jeg tager bussen. Sådan er det. Men med 3 sæt små ben på slæb er det ikke altid en mulighed. I hvert fald ikke så langt ad gangen. Og med bilen skal parkering altid tænkes ind. Deraf ladcykel. Men jeg må indrømme, at de heftige priser også har skræmt mig en kende. Derfor blev løsningen en brugt fra DBA. Den trængte i den grad til istandsættelse. Træet på kassen er råddent. Eller skal jeg sige var råddent, for det er faktisk allerede skiftet og nu står den blot i garagen og tørre efter sidste omgang maling. Jeg håber weekenden byder på bedre vejr. Så skal vi nemlig på tur. Måske ned efter en omgang burgere igen. Vi har nemlig også for første gang prøvet We Do Burgers. Den der er åbnet på Borgergade og de burgere er altså gode.

tempimageforsave

Er mine piger fyldt år 5 år. Jeg gik vist lidt i selvsving med helium balloner og pynt og det nummer har jeg tænkt mig at gentage i weekenden, hvor familien kommer for at fejre dem. Det er med temaet Frost og denne gigantiske Olaf ballon venter bare på, at blive pustet op sammen med diverse andre heliumballoner. Servietter, papkrus og tallerkner (reklame link) er selvfølgelig også med Frost. Vi går all-in. Skal der være fest, så lad der være fest. Jeg elsker at arrangere fest, pynte op, gøre noget ud af detaljerne og være sammen med familien.

img_6064

Herhjemme bestemmer man selv menuen på sin fødselsdag. Det blev til hjemmelavet pizza, som de altså også selv ville lave. Det kan virkelig anbefales, for det er både hyggeligt og sjovt. Og skal det være let, så køb færdiglavet pizzadej og pizzasauce, som vi gjorde.

 

4 kommentarer

  • Stine

    Bølgen af frossen yougurt ramte aarhus i april eller maj 2014. Der var jeg gravid og der var i tre måneders tid kun et sted i byen hvor man kunne få det . Så kom er mange og i dag er en del af dem lukket igen. Så vil da næsten sige : Du nåede det lige 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, Mortens kro – der har jeg ikke været til frokost endnu, det ser bare hyggeligt ud (:

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 år