Ny sandkasse & picnicbord til ungerne plus et uheld

Små glimt af hverdagslykke #4

img_6279

img_5150

Den seneste uge er jo fløjet forbi. Igen, jeg blinker og pludselig spurter tiden derud af med mig halsende bagefter. I sidste uge havde de store jo fødselsdag, så vores weekend er gået med fejring. Selvfølgelig med den tætteste familie.

tempimageforsave

Temaet var Frost og vi havde pyntet med store Olaf balloner, flag og smukke blomster. Vi fik brunch, som bestod af salater, tærter og bamsebolle. Det var virkelig et hit og dagem var simpelthen så skøn. Vejret var med os, selvom vi frygtede det værste dagen forinden, hvor det væltede ned fra oven hele dagen. Det betød, at terassedøren blot stod åben og ungerne bare rendte ind og ud.  

tempimageforsavetempimageforsave

Fadene med tærte blev ryddet og rost, så jeg tænker jeg smider opskrifterne op på søndag. Tærte er altid et hit og ganske hurtigt at lave, hvis man snyder, som mig, og køber en færdig dej 😛 Kagemanden er min første af slagsen og den var ganske vellykket. Den opskrift har jeg allerede forberedt til imorgen, hvis nu i har en fødselsdag i nærmest fremtid 🙂 Jeg troede egentlig bare mini menneskerne ville støvsuge for slik, men de spiste rub og stub.

tempimageforsave

Senere på dagen tog vi en god gåtur. Det trængte vi lidt til. Og så fik jeg handlet ind til fondue. Jeg havde nemlig købt sådan en smart elektrisk en på Ellos. Eller jeg håbede den var smartere end den jeg allerede havde, som krævede brændende sprit. Det var den heldigvis. Faktisk er den ret genial og den gamle er arkiveret.

tempimageforsave

Søndagen brugte vi på brunch på Ulla T, en gåtur ved kridtgraven, hvor de sødeste ællinger befandt sig og en cykeltur på den “nye” el ladcykel, som jeg troede jeg havde lappet. Det var ikke tilfældet og lad os bare sige det pænt. Jeg var klar til at køre cyklen i søen, da jeg stod der sulten, med tre unger og et fladt dæk 😛

tempimageforsave

tempimageforsave

Jeg har vist dem frem her i ugen, men i får dem altså lige igen. De lyserøde klip klapper med sløjfer. Lige til at blive glade i låget af.

tempimageforsave

Idag holder jeg fri med Celina, igår var det Zilje og i morgen er det Sigga. Sikke en luksus, at være i stand til det. Og det der med at bruge solo tid med dem har jeg faktisk aldrig rigtig gjort. Jo med Sigga. Ikke med de store. De har jo altid været to. Men de bliver så store og er så forskellige, så det føles rart at kunne lave forskellige ting med dem på egen hånd.

Senere idag står den på forældremøde i børnehaven og et event inde i byen. Og så skal jeg altså også hjem, smide mig og slappe lidt af inden kufferten skal pakkes til Litauen. Jeg sukker i øvrigt stadigvæk efter denne sag. Amen den er jo bare så smuk!

 

–> Følger i forresten med på IG? I kan finde mig HER 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny sandkasse & picnicbord til ungerne plus et uheld