Apropos den familieudflugt med pigernes far – Nanna Pretzmann
Forresten da også #31 Regn, ferie og om at være en tværerøv

Apropos den familieudflugt med pigernes far

 

tempimageforsavetempimageforsave tempimageforsave

tempimageforsave

I bil, på vej hjem efter en fantastisk dag i Aarhus, hvor vi havde brugt dagen i Cirkus Summarum og på cirkuspladsen, hvor Sun Lolly havde opstillet aktivitetsbane og inviteret os på besøg, snorkboblede 2 af 3 børn på bagsædet. De var simpelthen så brugte og trætte, at de faldt i søvn på rekordtid. Forældrene sad foran, godt tilbagelænede, flettede fingre og nød det faktum, at vi alle 5 havde haft en skøn dag. Som en familie. Igen.

Og det med at være en familie er altså noget af det, som kan gøre mig lykkelig, sådan helt ned i maven. Jeg er så glad og taknemmelig for, at det var muligt, at give ham og jeg en chance mere. Og at det faktisk fungere. Ja mere end fungere. At vi faktisk er i stand til at gøre hinanden lykkelige. Fordi vi begge ønsker det.

Tilbage til i fredags, så havde vi simpelthen den skønneste dag. Vi fortalte først børnene om dagens planer og besøget hos Sun Lolly lige inden afgang og da vi ankom glædede de sig så meget, at køen udenfor næsten ikke var til at holde ud 😛 Heldigvis var der små dører man kunne underholde sig med og smugkigge ind ad 🙂

tempimageforsave

Skal i også til Cirkus Sunmarum, så vil jeg anbefale at komme, når pladsen åbner 2 timer før show start. En stor del af Cirkus Summarum oplevelsen er altså frontpladsen, som er et slaraffenland af sjove aktiviteter. Blandt andet Sun Lollys aktivitetsbane, hvor både store, små og kørestolsbrugere kan konkurrere om at komme først igennem sjove baner. F.eks. over et hajbassin, igennem en ring med tåget vandsprøjt og på balancebomme. Det hittede gevaldigt ved vores børn, som hamrede på startknappen og styrtede igennem banen, for at komme tilbage og trykke på knappen. Både de store og den lille var helt med og var nærmest ikke til at trække med, da det blev spisetid.

Faktisk er det slet ikke nødvendig at have billetter til showet, for at nyde godt af aktiviteterne udenfor. For 25,- kan man nemlig besøge dem og i min optik er det altså billigt for rigtig god underholdning til ungerne her i ferien. Billetterne til frontområdet købes i indgang på dagen (op til 2 timer før showstart). Blot et lille tip, hvis i har krudtugler som mine, som nyder at brænde energi af.

tempimageforsavetempimageforsave tempimageforsave

De to timer fløj forbi og de tre madammer var i fuld fart konstant. Vi voksne benyttede muligheden for at smide os på græsset med en Sun Lolly. Sun Lolly har doneret deres drikke og man kan købe 6 stk for en flad tyver og så støtter man samtidig Muskelsvindfonden, som overskuddet går ubeskårent til.

tempimageforsave

2 kommentarer

  • Heidi

    Jeg var der i søndags,med min søn på 7 og hold da op for en dag 😄 Desværre er der mange mennesker,som har haglet forestillingen ned,men vi syntes det var en rigtig god én ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten da også #31 Regn, ferie og om at være en tværerøv