Hjemme igen…Status på den der X kæreste ferie – Nanna Pretzmann
Skinkehorn med pikantost

Hjemme igen…Status på den der X kæreste ferie

img_7093

Reklamelink ^^ Stine Goya Rebecca kjole ^^

Igår landende vi i Aalborg lufthavn i blæsevejr. Lige tidsnok til at kunne drøne mod rækkehuset og kysse på ungerne, inden de skulle på hovedet i seng. Jeg har savnet dem. Allermest da vi var på vej hjem. Det kunne nærmest kun gå for langsomt. Ellers må jeg faktisk inddrømme, at det ikke har fyldt så meget som jeg troede det ville. Altså savnet og den dårlige samvittighed over, at tage afsted uden dem. I stedet har jeg formået at nyde, at være i nuet og sætte pris på voksen tid. Det er uvant mig, som nærmest altid drukner i bekymringer og dårlig samvittighed. Men det føltes fantastisk, at være i stand til at nyde og pleje kærligheden. Det har den trængt til. Det sidste år har været enormt hårdt – først skilsmissen og siden genforeningen. Den har ikke altid været en dans på roser. Faktisk nogle gange det modsatte. Det har været svært, at genskabe tillid og finde hinanden igen. Tiltrods for følelserne er der, har det bare været en kamp, som det ikke altid føltes som om ‘vi’ ville være vinderen af. Men det lysner i horisonten og turen har helt klart gjort noget godt. Tid til at fordybe sig i samtale og få snakket ud. Det med kommunikation har jo aldrig været vores stærke side. Vi arbejder på det. Og det skal vi selvfølgelig blive ved med. For kommunikation er bare så vigtigt, for at lykkes. For at forhindre misforståelser. For at føle sig set og hørt. Vi behøver ikke nødvendigvis være enige. Men at føle sig forstået og hørt, er for mig bare essentielt.

Men nu har vi jo ikke kun rodet rundt i fortiden på turen. Faktisk prøver vi begge at lægge den bag os og fokusere på nutid. Nogle gange går det bedre end andre 😉 På turen er det faktisk gået fremragende. Vi har virkelig hygget os. Slentrer rundt i gaderne, kommet en hængelås på Lover’s bridge og smidt nøglerne væk, joket, grint, drukket vin til langt ud på natten og sovet længe. Nydt hinandens selskab. Nydt for en stund at være uden ansvar og hverdag. Bare at være kærester, som kunne flette fingre og kysse lidt på hinanden.

Ungerne har gjort mine bekymringer til skamme. De har hygget sig gevaldigt med bedsteforældrene. Ja faktisk ville de slet ikke have, at de tog hjem. Nu hyggede de jo lige sådan. Bedsteforældrene derimod, trængte vist til at hvile ud.. haha 😛 I dag er vi taget på besøg hos min far og hans bedre halvdel. De er på besøg i DK i denne uge. Imorgen står den på helt og aldeles afslapning, med undtagelse af et bjerg af vasketøj, som nok ikke vasker sig selv. Og med en gabende tom underhyle skuffe er der nok ingen vej udenom. Medmindre vi selvfølgelig begynder, at vende dem.

De tre små damer har ferie to uger endnu, så muligvis bliver der lidt stille her på fronten. Jeg har lovet mig selv, at de skal have fuld fokus og at jeg ikke vil være hende den stressede mor, som løber forvildet rundt. Som jeg plejer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skinkehorn med pikantost