Jeg har gjort noget vildt! – Nanna Pretzmann
Fredagskagen: Flødebolle brownie

Jeg har gjort noget vildt!

tempimageforsave

Jeg ved ikke om i har bemærket at jeg et par gange eller ti har nævnt, at jeg sukkede efter en taske. En i den lidt dyrere ende. Det har jeg faktisk gjort rigtigt længe. Inden jeg fortæller mere vil jeg dog lige dele historien bag.

Da jeg blev skilt havde jeg ærlig talt svært ved at overskue noget som helst. Derunder selvfølgelig også økonomi. Jeg var bange for ikke, at kunne klare det alene. Om nu f.eks. bloggen virkelig kunne bære os. Bare bekymret, for ikke at kunne gøre det godt nok, for mig og mine børn. Som tiden gik fandt jeg en tro på og i mig selv, som jeg helt ærligt havde glemt eksisterede. Jeg har jo en fighter evne uden lige, når det gælder. Midt i alt virvaret havde jeg vist bare glemt, at jeg faktisk godt kan selv. Jeg havde dårligt selvværd og mistet troen på, at jeg egentlig kunne noget. Noget som helst faktisk. Men jeg tog skeen i egen hånd og fandt med tiden ud af, at jeg ikke har brug for en bedre halvdel. (Det er selvsagt dejligt og skønt, at have tosomhed. Men nu føles det mere som et tilvalg end en nødvendighed, som det gjorde før. Og for mig er det en del sundere). Jeg fandt en form for styrke i, at vide at jeg kan klare mig selv. Også når det er hårdt. Jeg falder måske, men jeg rejser mig også igen. Jeg var heldig og jeg havde familie og venner, at støtte mig op ad. Og de var guld værd.

Jeg er stolt over, at jeg klarede at få en hverdag op at stå for ungerne og mig. Nogle dage føltes det uoverskueligt og som om jeg ville gå i stykker. Nogle dage gik jeg måske også i stykker. Eller mit hjerte gjorde. Jeg var i en tilstand af sorg. Det er en proces og tager tid. Men alligevel blev en ny hverdag banket på benene. Det var en kamp. På alle mulige punkter. Men i sidste ende styrkede det mit selvværd helt enormt. Det lyder måske mærkeligt, men jeg håber i kan følge mig. Det handler nok allermest om, at genvinde troen på sig selv. Den havde jeg bare mistet. Og hold op, hvor har jeg været god til at banke mig selv i hovedet med alt der er gået galt eller skævt. Jeg har været min egen værste fjende og behandlet mig selv så dårligt.

Men en dag tog jeg en beslutning om, at det skulle være slut. Jeg ville gøre noget godt for mig. Jeg begyndte at træne. Blev bedre venner med min mor krop, forsøgte at tale pænt til mig selv og lovede mig selv, at den dag jeg var ovenpå igen og havde sparet sammen ville jeg gøre noget for mig. Jeg ville forære mig selv en gave. Og det skulle være en taske. Måske virker det overfladisk, men for mig blev det et mål, en gulerod om man vil. Og et symbol på at være i stand til at gøre noget for sig selv.

Meget er ændret siden. Jeg er ikke alene mere. Jeg har det bedre i mit hylster end jeg har haft i årevis. Jeg føler mig langt stærkere, end jeg har gjort i årevis. Og jeg tror på mig selv. Der er stadig plads til forbedringer, men jeg har ændret mig en del i løbet af det sidste år. Og det er til den positive side.

Da vi bookede rejsen til Paris blev jeg derfor enig med mig selv om, at det var tiden til den gave. Jeg troede egentlig det skulle være en Saint Laurent taske, men helt ærlig nåede jeg ikke engang derhen. Da jeg så Marie i Gucci vidste jeg nemlig hun skulle være min. Kærlighed ved første blik kan man vist kalde det 😉 Jeg synes stadig det er lidt vildt, at jeg faktisk gjorde det. Altså købte sådan en taske. Men jeg elsker hende allerede. Både for hendes smukke udseende, men også for alt hvad hun repræsentere for mig.

tempimageforsave

^^ Reklame link^^Kjolen er fra Stine Goya og hedder Rebecca. Den købes HER.

tempimageforsave

Paris nyder vi til fulde. Tænk sig, at vi er så heldige, at vi faktisk får en chance mere ham og jeg.

Jeg har ikke været, så aktiv herinde imens vi har været afsted, men jeg deler da lidt på Instagram (@nannapretzmann), hvis i har lyst til at følge med der 🙂 Når vi returnere hjem tænker jeg at dele en lille guide med tips til Paris.

 

 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagskagen: Flødebolle brownie