Spinat sliders aka mini burgerboller til madpakken

Nyt hår og Paris

tempimageforsave

I formiddags stak jeg af mod frisøren. Jeg har længe syntes, at mit hår trængt til en omgang. Udgroninger skulle fikses, men længde trængte altså også til en gevaldig omgang. Jeg tror aldrig jeg har haft så langt hår før, men det var simpelthen blev for slasket og tjavset og se på i enderne. Det endte da også med at jeg bad min frisør tage 12 cm af. Jeg er ikke udbredt begejstret, for at lade mig klippe. Altså mit hår vokser så langsomt, at det nærmest føles, som en synd at klippe det af. Men denne gang var det med ro i maven. Det trængte virkeligt. I samme åndedræt bad jeg hende give mig pandehår. Det havde jeg også i tidernes morgen, da jeg mødte x’en. Men det er jo knap og nap 10 år siden, så jeg kan ikke engang huske hvad jeg syntes om det. Nuvel nu er det også gjort. No way back, så nu vil tiden vise om det bare får lov at gro igen 😛 Men voila, her er resultatet. Hvad synes i?

tempimageforsave tempimageforsave

Jeg kan egentlig meget godt li’ det 🙂

Efterfølgende joinede jeg x’en og ungerne hjemme ved deres farmor og farfar til et par timers hygge inden vi kørte mod lufthavnen. Her nåede jeg faktisk at støde ind i min bedste ven fra “gamle dage”. Det er sgu så hyggeligt, når det sker. Jeg savner ham må jeg indrømme. Men heldigvis er det som om tiden har stået stille, når vi render ind i hinanden. Vi samler bare tråden op og fortsætter snakken.
For nu har vi netop sat os på første fly af to. Mod Amsterdam. Måske får jeg først udgivet indlægget senere, når jeg igen rammer WI-FI igen og vi forhåbentlig også har ramt kærligheden by. Efter planen skulle vi lande 21.45, hvor vi stikker næsen direkte mod vores hotel. Vi har allerede købt en flaske rødvin og påtænker at lægge blødt ud med et glas inden vi rammer dynerne, så vi er friske på eventyr imorgen. Jeg glæder mig, selvom det også er en smule skræmmende. Altså det her med at være væk fra børnene og bare os to sammen. Make it or break it agtigt. Haha ej, selvfølgelig ikke ment på den måde. Men jeg har sommerfugle i maven og glæder mig simpelthen så meget, at jeg er helt bange for at blive skuffet, fordi jeg sætter forventningerne så højt. Kender i det?

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinat sliders aka mini burgerboller til madpakken