Skilsmisse #18 Jeg synes, at det er svært

5 serier til regnvejrsdage

Nu er det meste af sommeren jo regnet væk og jeg må indrømme, at jeg har brugt langt længere tid foran skærmen end jeg sædvanligvis gør i sommerhalvåret. Normalt bruger vi nærmest ikke tv’et. Det er ikke tilfældet i år. Men ikke desto mindre tænkte jeg, at jeg selvfølgelig lige kunne dele med jer hvad jeg har slugt af serier. Måske vil i tippe den anden vej også? 😉

 

Divorce

Handler, som titlen antyder, om en skilsmisse. Imellem Frances & Robert, som efter 10 års ægteskab er kørt døde i hverdagen. Skilsmissen sætter gang i følelserne imellem de to, som de ikke var været i årevis. Jeg kan selvfølgelig relatere til en del scenarier, både de alvorlige og triste, men serien har altså også et humoristisk tvist, som jeg er vild med. Frances spilles i øvrigt af Sarah Jessica Parker og det giver i min bog altså ekstra point. Divorce er at finde på HBO.

 

Fear the walking dead

Det er lidt sært, I know, men jeg elsker nærmest alle film og serier med zombier. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg har aldrig kunne stå for zombie relaterede serier og film. Fear the walking dead er ingen undtagelse, selvom den i ret stor grad minder om Walking Dead. Der ligger tre sæsoner på HBO.

 

Game of thrones

Den har jeg vist nævnt før, men altså den serier er for vild. Virkelig god, spændene og jeg lover den tager dig med storm. Jeg kom selv ret sent med på bølgen, fordi jeg syntes den lød fjollet og slet ikke som noget der kunne interessere mig. Jeg tog fejl. Jeg blev fanget fra start og slugte sæsonerne hurtigere end bland selv slik om fredagen. Pt kommer der et nyt afsnit af sæson 7 hver uge på HBO.

 

Prison break

Den her ville jeg nok ikke vælge, hvis jeg var i eget selskab. Men når man skal enes om tv, så er Prison Break altså et ret godt valg. Det tog mig nogle afsnit før jeg fandt interessen, men vel inde i sæson 2 er jeg alligevel blevet en smule hooked. Prison Break ligger på Netflix.

 

Oranges is the new black

Jeg ved jeg tidligere har tippet om den geniale serier om Piper, som ryger i spjældet. Efterhånden er hun blevet ret hardcore af livet som indsat og er altså langt fra den pige, som kom ind. Jeg er vild med serien og derfor skal i da også tippes om at der ligger en brand ny sæson på Netflix. Jeg slugte den råt.

 

Bonusfilm: I skrivende stund har jeg for resten en film til at kører i baggrunden. Det har jeg næsten altid, når jeg skriver eller arbejder. Jeg kan ikke koncentrere mig, hvis der er for stille. Tosset, ikke? Men sådan har jeg nu altid haft det. Filmen hedder “To the bone” og handler om en 20 årig anorektiker. Jeg er kun halvvejs, men ind til videre lover den godt.Chromecast

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skilsmisse #18 Jeg synes, at det er svært