Der er stadig liv…. – Nanna Pretzmann
Fredagskagen: Nutellasnegle

Der er stadig liv….

img_8115

Så fik jeg lige et par minutter for mig selv og muligheden for at stikke hovedet forbi og sige hej. Ungerne er i hyggeligt selskab på legepladsen og jeg har indrettet mig på balkonen. Her er varmt, skønt og særdeles afslappende. Indtil idag har vi faktisk ikke fortaget os en disse. Vi har været et par hundred meter væk fra vores hotel for at spise aftensmad, men that’s it. Den har stået på somslikkeri og pool dagen lang. Kombineret med is både til frokost og aften. Og nogle dage cola til morgenmaden. Ork ja, speltmoderen er virkelig gået på ferie og nyder tempoet. Og jeg er ret sikker på denne version af mig er dybt værdsat af ungerne 😛 Så forsøger jeg ikke at tænke på den vandskade jeg fik et par dage inden afgang og det faktum at garagetaget skal lave. No stress. Hver ting til sin tid og jeg kan alligevel ikke gøre noget ved noget, herfra i hvert fald.

Faktisk har jeg spekuleret en del over, at jeg er nød til at finde et fornuftigt tempo, hvor jeg ikke driver mig selv til vanvid, når vi atter vender hjem. Jeg kan virkelig mærke hvordan min krop har higet efter ro og ligeså mit hoved. Nok allermest sidstnævnte. Det kører altid derud ad. Med 120 tusinde kilometer i timen og slukknappen er det ikke helt lykkedes mig at finde. Det duer ikke og ærlig talt det jo en belastning for mig selv, at jeg knap kan falde i søvn for tankemylder. Jeg har overvejet noget yoga, mindfulness eller et eller andet.. jeg synes det er spændene og er ret sikker på, at jeg vil nyde godt af det. Er det noget nogle af jer har erfaring med? Kom endelig på banen, hvis i har. Jeg vil så gerne høre erfaringer og hvad der har haft god effekt for andre.

Nå, det blev lidt af et sidespor. Egentlig ville jeg have fortalt hvordan vi i formiddag hoppede i en taxi. Kørte på grønt markede. Nød den autentiske stemning i blandt alle de lokale, som gjorde sig weekendens indkøb. Jeg elsker den slags. At gå og suge indtryk til mig, dufte, mærke og føle stemningen. Det er der noget ganske særligt over. Væk fra alt det turistede og lige midt ned i et, for os, fremmed liv.

img_8089 img_8090

Senere drog vi mod Old Town, hvor vi hurtigt fik en smule stress over menneskemængden og ikke mindst varmen. Det være sig indtil vi tog en tilfældig gyde og indså, at blot få meter inde i huden var, som i en anden verden. Meget få turister, ingen larm og bare den fantastiske stemning, som kun ældgamle bygninger kan give.

img_8113

Vi forsatte vores eventyr indtil vi fandt en restaurant, hvor en tudsegammel herre viste os på plads. Han lavede selvfølgelig også selv alt maden og restauranten var lidt ligesom at rejse tilbage i tiden. Men betjeningen var nok noget nær det sureste jeg til dato har mødt. Haha, set i bakspejlet var hendes opførsel faktisk helt surrealistisk, når man betragter hendes erhverv. Vi sad bare helt chokerede tilbage. Det var lidt en skam, for de lavede nogle mean cheeseballs og pitaroudia, men man kaster jo ikke en anbefaling efter dårlig opførsel. Jeg gør i hvert fald ikke 😉

Efter vores frokost gav vi simpelthen op overfor varmen. Vi ville ellers også have været på shopping, men det var bare for varmt. Skønt, men varmt. Så projekt shopping blev udskudt, vi hoppede på en taxi og drønede mod hotellet, hvor airconditionen var lidt af emnet velsignelse at blive modtaget af. På mandag har en lejet en bil og regner med at køre lidt rundt og udforske øen. Har i anbefalinger, så del endelig. Elsker at høre fra jer..

 

P.s. Jeg har fået et par spørgsmål på IG på tasken på øverste billede. Den er fra Ellos 🙂

5 kommentarer

 • Britta

  Hej! Jeg kan varmt anbefale akupunktur. Jeg startede på det i en periode, hvor jeg havde fået rodet mig ud i lidt for mange projekter.. og ikke helt kunne følge med.. jeg syntes ikke selv, at jeg var stresset, men min fantastiske akupunktør hjalp mig “tilbage i min krop”, og jeg er blevet meget bedre til at mærke, når jeg skal gå et gear ned. Kombinerer det med zoneterapi eller massage (samme sted) og elsker min times Mortid ca en gang pr måned❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej!
  Nyder at læse med og følge med på Instagram. Og kan også være jeg har overset det, men nysgerrigheden nærer i mig 😂🙈 pigernes far/din kæreste er da med ik? Jeg synes jeg anede en mandelig skikkelse igår på insta story, men synes slet ikke han bliver nævnt, så blev helt i tvivl 😄 Men hvor i hygger!

  Jeg har lige været ramt af stress og lider selv virkelig at tankemylder og overtænkning, og jeg har haft sindssygt stort glæde af kst. Kranio sakral terapi, har virkelig fået mig ned i tempo og min indre ro frem. 👍🏼 Helt klart min anbefalelse herfra 🌸❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg så glad for at høre 😘
   Kranio sakral brugte vi jo til den bette og det virkede så godt.. anede ikke man kunne bruge det på dem måde.. tak ❤️
   Og kram til dig – jeg håber du er på vej ovenpå❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Hihi, var heller ikke for at snage! Lurer bare lidt med i jeres kærlighedshistorie jo 😍🙈
   Tak ❤️🌸 Jeg har været så glad for det! Håber du kan bruge det, og ellers finder en anden måde at afhjælpe det på 🌸 Og fortsat god ferie!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagskagen: Nutellasnegle