Dullegrej: Idun make-up – Nanna Pretzmann
Mit forhold til min krop & ny bikini

Dullegrej: Idun make-up

p8052273 p8052267

reklame

Som i måske husker har jeg nævnt et par gange, at jeg var ramt af teenagehud. Efter et besøg hos lægen viste det sig dog, at det ingenlunde var acne jeg døjede med. Men derimod Perioral dermatitis. Det er en hudsygdom, som unge kvinder ofte får. Den består blandt andet af hududslæt rundt om munden. Da lægen fandt billeder frem var der ingen tvivl om det var præcis hvad jeg havde. Billederne var identiske med mit udslæt ved munden. Jeg har fået en 3 måneders creme kur, som forhåbentlig kan jage udslættet på flugt. Her en måned inde i kuren ser det også ud til at gå den rigtige vej. Det er i hvert fald næsten væk.

Tilstanden gjorde at jeg skulle overveje hvilken kosmetik, cremer osv.. jeg bruger i området. Derfor gik jeg på jagt efter make-up, som min hud ikke ville blive generet af. Ingen paraboler og parfume. Valget faldt på Idun og det har jeg ikke et sekund fortrudt. Idun er baseret på højrensede mineraler. Idun anvender de fineste og reneste ingredienser, som ved brug giver et naturligt udseende. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg bruger make-up, men jeg fortrækker et naturligt look, som ikke skriger, at man har brugt hjælpemidler. Det er selvfølgelig en smagssag, men altså hvad jeg synes bedst om. Og her har Idun været et perfekt valg.

p8052275

Af mine favoritter kan jeg nævne Noorsken foundation, som har en skøn dækkeevne, er let at fordele og ikke føles fedtet.  Dertil Idun mineral blush, som giver em skøn og naturlig glød på kinden. På læberne bruger jeg en af de 12 farver lipgloss. Farverne går fra det naturlige til nogle med mere knald på. Perfekt, at de både kan bruges til hverdag og fest.p8052274

Det her går nok en smule imod min første udtalelse om naturligt look, men jeg er vild med Idun mascaren, som virkelig får vipperne til at vise deres bedste sider frem. Mine er helt lyse og ses ikke uden mascara. Men denne mascara får jeg nærmest et helt dramatisk look. Alt efter hvor meget jeg påfører selvfølgelig.

Sidst men ikke mindst må jeg lige tippe om en naturlig Brow Extender. Den er godt nok ikke fra Idun, men fra Divaderme. Men den er altså stadig uden parfume og paraber og lavet på naturlige ingredienser. Og så er den skide let at bruge. Jeg har ikke jordens mest fyldige bryn, men med Divaderme er brynene lette at tegne op og give fylde.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit forhold til min krop & ny bikini