Dullegrej: Rejse glattejern – Nanna Pretzmann
Pull-apart brød med hvidløg & parmesan

Dullegrej: Rejse glattejern

rejse-glattejern

reklame

Jeg har brugt glattejern i flere år end jeg nærmest kan huske. Det er let hurtigt, at sætte håret og endda at bruge glattejernet til at lave fylde og krøller. Og nu, hvor jeg har fået pandehår igen, er jeg blevet aldeles afhængig af at bruge glattejern hver morgen. Jeg har aldrig i mit liv haft så meget morgenhår, som jeg har med denne frits. Der er seriøst dømt troldehår hver morgen. Heldigvis ér det ret hurtigt, at få styr på med et glattejern.

Efterhånden har jeg haft mit nye rejse glattejern fra HH Simonsen med på adskillige rejser og jeg bliver ikke mindre glad for det. Det er som navnet antyder småt og let at have med i kufferten. Modelnavnet på mit er GO mini fashion styler og det er lige nu på tilbud til 359,-. Pocket varianten er sat ned til 99,-. Det er altså så billigt som det bliver. Jeg mistænker den billige pris skyldes giraf og zebra designet, men kan man se bort fra den del, så er det altså enormt billigt for et glattejern i god kvalitet.

Som nævnt har jeg haft rejse glattejernet med en del gange og faktisk er jeg blevet så glad for det, at jeg også bruger det derhjemme nu. Mit hår er ikke så frygteligt tykt, så det går fint, at bruge et mindre glattejern til det. Og den praktiske del med størrelsen huer mig en del. Det er bare virkelig en fin størrelse. Ledningen er tilpas lang og har en funktion, som gør at ledningen drejer med jernet. Det er vældig fikst. Samtidig kan temperaturen indstilles på rejse glattejernet – imellem 120-230°C.

rejse-glattejern

Nu, hvor jeg har jer vil jeg også lige smide en anbefaling efter Wet brushen fra HH Simonsen. Har man som mig pænt filtret hår efter vask, så er den altså sendt fra oven og gør hårbørstningen en del sjovere. Jeg bruger den også til ungerne og sammen med en balsamspray har den gjort mit liv bare en smule lettere 😛

2 kommentarer

  • Emilie

    Tak 😊 Valgte det helt lille😜 Heldigt jeg lige kom derind idag. De kører jo 20 % på det hele også ting på udslag. Så der røg liiidt ekstra i kurven også 🙊🙊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pull-apart brød med hvidløg & parmesan