NannaPretzmann.dk
Dullegrej: Yves Rocher solcreme

Fredagskagen: Nutellasnegle

nutellasnegle nutellasnegle

Vi sidder lige nu i varmen på Rhodos, men jeg har selvfølgelig ikke glemt hverken jer eller fredagskagen, som i denne uge er Nutellasnegle, så den forberedte jeg selvfølgelig hjemmefra 🙂

Hvem elsker ikke kanelsnegle og hvem elsker ikke Nutella?! Jeg kan i hvert fald svare ja til begge dele og jeg må da også skynde mig, at indskyde, at kombinationen af de to ting blev ret så lækker. Og med et stykke vaniljeis dertil er det altså lige i skabet 😛

 

Opskrift på Nutellasnegle

15 styk

25 gram gær

1 dl lunken mælk

50 gram blødt smør

1 spsk rørsukker

1 tsk kardemomme

1/4 tsk salt

2 æg

Ca 6 dl hvedemel

1/2 æg til pensling

5-6 spsk Nutella

Perlesukker

 

Rør gæren ud i det lune mælk. Husk at mælken ikke må være for varm, da den så kan dræbe gæren. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen godt igennem.

Lad hæve en god time.

Rul dejen ud på meldrysset bord. Cirka en firkant på 35 x 45 cm. Fordel Nutellaen. Rul sammen på den lange led og skær snegle på cirka 3 cm bredte. Det giver cirka 15 kanelsnegle. Kom nutellasneglene på en bageplade med bagepapir.

 

>> FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM <<

nutellasnegle

Lad efterhæve i cirka 20 minutter. Pensl med æg og drys med perlesukker.

Bages ved 200 grader (alm ovn) i cirka 15 minutter.

Nutellasnegle

Find også opskrift på // Kanelsneglekage med vaniljecreme // Black Magic chokoladekage // Toffifee cheesecake // flødebolle brownie // flødebolle lagkage //

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dullegrej: Yves Rocher solcreme