Skilsmisse #18 Jeg synes, at det er svært – Nanna Pretzmann
En snack i madpakken og æggemuffins med spinat/broccoli

Skilsmisse #18 Jeg synes, at det er svært

Skilsmisse

Jeg synes det er svært. At være voksen, mor, nogens kæreste. I det hele taget synes jeg nogle gange det er svært at være til. Det lyder så dramatisk. Det er det langt fra. Jeg er bare træt, udkørt helt ind i knoglerne. De sidste år, siden og før skilsmissen, har været en lang række af op- og nedture. Jeg har grædt flere tårer end jeg har gjort i hele mit liv tilsammen, tror jeg. Nogle gange har det føltes som om jeg aldrig ville komme ud på den anden side. At jeg aldrig ville rejse mig igen. For fanden, nogle dage var det en overvindelse bare at komme ud af sengen. Men der er jo ikke rigtigt et valg, når man også har tre små børn, som har brug for omsorg og mad, for den sags skyld. Jeg tror reaktionerne på det hele rammer min krop nu. Jeg føler alt, for fulde skrald. Så snart jeg sætter tempoet ned og slapper af føles det, som om lortet det vælter ind over mig.

Mit hjerte er stadig ikke helet. Måske burde det være sket. Måske ikke. Jeg kender ikke målestoksforholdet eller tidshorisonten for den slags. Men jeg ved, at mit blev knust så gevaldigt, at det er svært at finde alle stykkerne og ikke mindst at finde stykkernes pladser. Jeg kæmper stadig en del med sorg og tilgivelse, af både ham og mig, over det skete. Jeg kæmper også med at sige det højt. For nu er vi jo sammen og burde alt så ikke bare være godt og vi kan ride ud i solnedgangen sammen? Sådan er det ikke for mig. Der er mange ting der stadig gør ondt. Min tillid er heller ikke hvad den har været. Den har fået et gevaldigt rap over nallerne, og jeg har svært ved at genopbygge den.

Jeg ved egentlig ikke helt, hvor jeg vil hen med indlægget eller om det overhovedet har en pointe. Jeg er ikke sikker. Men nogle gange hjælper det på tankerne, at få dem luftet og skriblet ned.

 

Hvis det her ikke giver så meget mening, så kan i læse hele historien HER.

2 kommentarer

 • Line

  Kære Dig.
  Jeg skriver stort set aldrig noget på blogs, men lige dette indlæg ramte noget i mig… jeg gik fra min kæreste gennem 21(ja!) for over et år siden. Jeg har INTET fortrudt og er gladere end nogensinde, men hvis jeg troede at det bare kunne “rystes af” så tog jeg fejl. Nogen ting er flyttet med, og de er ikke positive allesammen…dem arbejder jeg med nu og har indset at det arbejde tager sgu længere tid endjeg havde troet…men det er det værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 21 år.. hold da op, det er alligevel længe! Men godt du ikke har fortrudt og er gladere end nogensinde. Det må om noget vise, at valget var rigtigt, selvom der alligevel er ting, som ikke er lette.. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snack i madpakken og æggemuffins med spinat/broccoli