Dullegrej: Yves Rocher solcreme – Nanna Pretzmann
Rhodos, ferie & Ganni

Dullegrej: Yves Rocher solcreme

solcreme solcreme-yves-rocher

reklame

Efter sidste uges dullegrejs indlæg slog det mig, at jeg kunne gøre det til en ting. Jeg er jo egentlig ret vild med at afprøve nye beauty produkter. Ikke at jeg bliver beauty blogger. Overhovedet ikke. Men jeg nyder, som sagt at forkæle mig selv med nye produkter fra tid til anden og hvorfor ikke dele den erfaring med jer. Fra en helt og aldeles nede på jorden perspektiv 😉

I denne uge tager jeg fat på Yves Rocher solcreme. Det må være passende, når man sidder hernede i varmen og sveder. Måske ikke helt passende i forhold til det danske vejr. Men så må i gemme tippet til en anden god gang eller næste ferie. For gemme det synes jeg, at i skal.

Jeg nævnte solbeskyttelse til hår og hovedbund første gang sidste år. Det var første gang jeg stiftede bekendtskab med det – jeg anede slet ikke det fandtes før det. Hvorfor aner jeg ikke. Jeg er nemlig en af dem, som altid bliver rød i hovedbunden. Ja faktisk vil jeg nok nærmere kalde det forbrændt, med afskalning til følge. Det er altså muligt, at undgå med et par enkelte pift med Yves Rocher solbeskyttelse til hår. Det virker og håret fedter ikke. Det bliver blot mere glasfyldt og så beskyttes det selvfølgelig også i mod udtørring og slid. Det er lidt af en win/win og virkelig nemt at påføre med spray.

Det samme gør sig i øvrigt gældende for solcremerne fra Yves Rocher. De er lettet at påføre og gør huden lækker glat. Solserien kaldes Solaire Peau Parfaite. Det udnytter kraften i Sea Holly-ekstrakten, for at beskytte huden og samtidig give den en gylden farve. Både solcreme og aftersun er udviklet til at give en velbeskyttet hud, som er lækker blød og glat og som kan opnå en gyldenbrun farve.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rhodos, ferie & Ganni