Forresten da også #32 – en operation, forelskelse og regnvejrs mood – Nanna Pretzmann
De perfekte madpakkeboller med spinat & rødbede

Forresten da også #32 – en operation, forelskelse og regnvejrs mood

Vero-moda-slå-om-kjole

 • Blev jeg opereret igår. En visdomstand, hvis rod lå alt for tæt på de andre tænder, til at egen tandlæge ville røre den. Det krævede et par måneders ventetid og en tur til at specialist. Resultat – minus visdomstand, men nu med gigantisk hamsterkind. Mystisk nok er det eneste sted, hvor det ikke gør ondt, der hvor tanden sad. Tilgengæld føles det som om jeg har fået en ordentlig kæberasler og jeg lugter vist af død pungerotte ud af munden. Vildt charmerende 😛
 • Måtte jeg efter operationen kun få flydende og kold kost, som f.eks. is. Jeg tog i Rema og gik en smule grassat i deres issortiment. Men åbenbart er is til aftensmad ikke nær så eftertragtet, når man har fået at vide, at man kun må det. Pludselig drømte jeg langt mere om de hasselbagte kartofler de andre fik. Virkelig underligt?!
 • Følte jeg mig vildt power agtig igår, da jeg efter operationen, hentede tre styks børn og tog ud for at få nye sneaks og vinterstøvler til dem i Paw Sko. Det gik skide godt #victory. Ja, ja selvom man er deres mor kan det godt være lidt af en prøvelse at have alle tre med på en gang og stadig finde overskud til at have fokus på at prøve sko på et barn ad gangen, samtidig med at holde styr på de andre. Små tornadoer.
 • Har vi netop set sidste afsnit af Ozark på Netflix. Seriøst den er vanvittig. Altså vanvittig god og spændende. Se den!
 • Har jeg placeret måsen i sofaen idag. Dan har børnetjansen og jeg har ingen planer om at rykke mig. Ej okay, jeg har lavet toblerone frosting til de chokolade muffins jeg påtænker at bage imorgen. Men det er også det.
 • Faktisk skal jeg nok ikke nogle steder hele weekenden. Apropos den hamsterkind.
 • Ja, så overfladisk er jeg faktisk. Jeg magter ikke at blive begloet på min tykke kind.
 • Heldigvis er der lige kommet nye afsnit af Pretty Little Liars på Netflix og jeg har stadig massere af is i fryseren.
 • Stopper den regn nogensinde? Det har jo regnet konstant siden igår? Padler snart mod varmere himmelstrøg. Alt den regn er altså deprimerende. Og så alligevel en smule hyggelig – så længe vandet bliver ude af min kælder. Faktisk tror jeg, at brændeovnen skal i gang.
 • Er jeg forelsket til op over begge øre. Igen. I den samme mand, som første gang stjal mit hjerte for 10 år siden og glemte til levere det tilbage.
 • Føler jeg mig heldig.. og taknemmelig.
 • Tænker jeg om nogen af jer mon ved, hvor man kan få fingrene i en af de gule Vero Moda slå om kjoler? HER (reklamelink) fåes den i rød, grøn og sort, som på billedet øverst. Men #frkbesværlig ønsker sig en gul.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De perfekte madpakkeboller med spinat & rødbede