Inspiration til lækkert efterårsstrik – Nanna Pretzmann
Mini guide: Rhodos med børn

Inspiration til lækkert efterårsstrik

Efterårets strik

reklame

Morgenerne er efterhånden godt kolde og det samme gør sig egentlig gældende for aftnerne. Jeg har mere end en gang haft gang i brændeovnen og har netop tændt radiatorerne herhjemme. Nu blev det simpelthen for køligt uden varme. Men med efteråret følge også lune og vamsede strikketrøjer. Dem elsker jeg. Desværre gør det samme sig gældende for min efterårsgarderoben, som for de andre årstider. Den er tom. De 10 kg jeg har smidt gør altså at jeg svømmer i de klæder jeg ejer. Desværre skriver jeg nu, for jeg savner altså lidt den basisgarderobe jeg havde opbygget, selvom jeg jo intet har imod at shoppe, så er det jo ikke ligefremt billigt ikke at eje en varm klud 😛 Jeg fandt den første strikketrøje på Rhodos, midt i sommervarmen, og der er mange der allerede har spurgt, hvor den er fra. Den er såmænd fra H&M og findes HER.

Jeg har luret lidt online i en af mine favorit webshops, Boozt, og fundet en masse skønne strikke, som jeg alle kunne tænke mig. Allermest drømmer jeg om Ganni Faucher strikken i Cloud Pink bliver min, men de 3.000 bobs der skal slippes gør nu nok, at det forbliver en drøm. De andre alternativer synes jeg nu også er skønne på hver deres måde, selvom de ikke er helt så vamsede og højhalsede, som jeg egentlig havde i tankerne. Især Designers Remix strikken med flæser er helt fantastisk. Den ville fungere både med et par jeans og til en højtaljet nederdel, altså både til hverdag og fest. Den den gule Designers Remix strik samt Samsøe Samsøe strikken tiltrækker mig nu også lidt ekstra. Ja egentlig gør de vel alle siden de endte på collagen, men nogle når selvfølgelig aldrig længere end indkøbskurven og ryger ud igen inden kassen.

 

Strikketrøjer-efteråret

// Ganni Fauher Cloud pink // Moves Migga // Mango sweater // Samsøe & Samsøe // Gestuz Tanya Pullover // Designers Remix Tyler // Designers Remix Aza Ruflle //

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini guide: Rhodos med børn