Inspiration til lækkert efterårsstrik

Noget om at blive ældre, være ok med det og en ønskeliste

img_8403

reklame

For første gang i årevis er jeg i vanvittig god tid med en ønskeliste til min fødselsdag, som jo faktisk først er 10 november. Tre dage før min bette skid fylder tre år. Hun tog fusen på mig den lille prut. Faktisk havde jeg svoret jeg ikke skulle have børn efter mit 30 år, men det tog hun altså ikke notits af og kom altså først 3 dage senere. Faktisk brugte jeg dagen og natten før min 30 års fødselsdag på hospitalet. Jeg havde nemlig veer, som altså gik i sig selv igen. Men da jeg tidligere, ved tvillingerne, havde fået kejsersnit skulle jeg observeres tæt. Derfor blev jeg også fejret fra morgenstunden med flag på hospitals sengen af min lille familie, inden jeg blev sendt hjem, for at returnere 2 dage senere. Denne gang forlod jeg dog ikke fødegangen uden en guldklump i armene.

Er det ikke sjovt? Da jeg var yngre var jeg aldrig vild med at blive ældre. Den slags tager jeg mig slet ikke af længere. For nu synes jeg faktisk om det. Jeg synes mit liv er så meget mere givende nu, end i tyverne og endda før. Jeg nyder min familie, mest af alt. Sætter pris på, at få lov til at være mor til tre smukke og vidunderlige piger med tre store hjerter. De er uden tvivl det, som jeg er allermest stolt af i mit liv. Også selvom jeg nogle gange glemmer det og skælder alt for meget ud. Jeg nyder, at jeg hviler i mit selv på en helt anden måde end tidligere. Ikke at jeg ikke stadig er usikker og glemmer, at tro på mig selv. Det er blot på en helt anden måde end tidligere. Jeg har selvtillid og føler selvværd mere end nogensinde.

Jeg er blevet skilt, men har også fundet lykken igen. Og så endda med ham jeg blev skilt fra. Vi er blevet mange erfaringer rigere og selvom der uden tvivl er mange ting jeg gerne havde været foruden, så har det jo ikke kun været skidt. Vi har lært noget om os selv og om hinanden. På mange måder var pausen god for os, men også den der gør det svært nu. Men vi har genfundet den gnist, der var blevet væk og det er det der tæller og det vigtigste nu.

I fødselsdagens tegn har jeg lavet mig en lille ønskeliste, som vist dækker alle prisklasser. Gucci bæltet er klart det, som står øverst på listen, men også en af de ting jeg skal spare sammen til, efter Marie kom til. Af mindre ting mangler jeg klart et nyt mobilcover. Mit nuværende er så slidt, men jeg tør ikke pille det af. Jeg har jo allerede smadret min skærm 2 gange og vil egentlig gerne gøre mit, for en tredje gang ikke sker. Min paraply er helt smadret og er i øvrigt vist også over 10 år gammel.. og var gratis i sin tid.. så det kunne være rart med et par nye. Regnvejret slipper vi nok ikke for, de næste måneder. Ellers har jeg jo kig på en lækker hoodie og strikken fra Ganni, som er vanvittig smuk, men altså også vanvittig dyr. Suk, altså!

Sofie Schnoor laver de smukkeste støvler, som jeg altså gerne ville have fingre i et par af. Og så er jeg jo lidt vild med Vero Moda kjolen i den gule version. Jeg synes bare ikke helt jeg kan forsvare, at købe flere kjoler, så nu ryger den i stedet på ønskelisten 😛

befunky-collage

 

// Sofie Schnoor støvler // Sort Gucci bælte str 90 // Ganni Faucher // Gennemsigtig paraply // Marc Jacobs paraply // Love cover Iphone 6 // Lovechild hoodie sort str S // Gul Vero Moda kjole str S //

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til lækkert efterårsstrik