Der er noget, som jeg gerne vil fortælle..

Aalborg Streetfood på 2 hjul

Hellorider img_9168

reklame

Weekenden bød på mange skønne ting. Men den allerførste jeg gerne vil dele med jer er den lille afstikker vi tog fredag eftermiddag. Mig og bette måsen hoppede på min nye Brinckers Elcykel og trampede ned på havnen til Aalborg Streetfood. Selvom vi kun bor 4-5 km væk, er det kun anden gang jeg sætter fødder på matriklen. Det skal vi simpelthen være bedre til i fremtiden. Når lokalområdet byder på sådan et skønt intiativ, er det jo med at støtte op om det, så det bliver der mange år frem. Desuden har Stegen & Dellen den bedste flæskestegsburger jeg nogensinde har smagt. Den skulle jo helst fortsat være mulig at få i Aalborg 😛 Men missionen med turen fredag var nu noget helt andet. Jeg havde nemlig hørt, at Burgers & Shakes laver en mean Oreo Shake. Det kunne jeg jo ikke gå uprøvet hen. Så vi satte kursen mod Street food og milkshaken var mean. I hvert fald de to tårer jeg fik inden bette måsen ondulerede resten.

Aalborg-streetfoodOLYMPUS DIGITAL CAMERAimg_9167

Skulle i stikke snuden forbi, så gør endelig jer selv den tjeneste at prøve både flæskestegsburger og Shake. Og bandit salaten.  Og Wok me, for den sags skyld. Haha, jeg elsker Streetfood og har smagt en del af tingene i Aarhus inden konceptet kom til Aalborg. Mange af stederne er nemlig de samme eller magen til om man vil 😛

Som nævnt fes vi afsted på min nye cykel. Det er en Brinckers elcykel fra HelloRider. Og ja du læste rigtigt – det er en elcykel. Egentlig har jeg altid tænkt, at det med el, var noget til gamle mennesker. Men efter jeg købte vores elladcykel har jeg totalt ændret holdning. El er genialt og en kæmpe hjælp, når man tramper derud ad og på lange strækninger. Nu er ladcyklen selvfølgelig også til den tunge side, men da muligheden bød sig, for at afprøve en almindelig elcykel sprang jeg på. Og sikke en fornøjelse. Jeg har ofte bette måsen bagpå i børnesædet og det går altså legende let, også op ad bakkerne. Man bestemmer selv, hvilke trin hjælpen, altså elmotoren, skal stå på og dermed altså også, hvor hårdt man selv vil trampe i pedalerne. Jeg nyder blot det faktum, at jeg ikke behøves dukke op badet i sved og at vi nu kommer lidt længere omkring på vores cykelturer.

img_9145Hellorider img_9163

Det med at cykle har aldrig sagt mig det store, men pludselig er det blevet en ret sjov ting med ungerne. De elsker nemlig cykelturerne, som vi gerne slutte af med at kigge ænder ved kridtgraven. Og nu, hvor deres far snart flytter hjem til os igen burde der være grobund, for mange gode turer. Og her er det jo skønt, at den på den almindelige cykle også får hjælp af et batteri.

Brinckers elcyklen jeg tramper rundt på hedder Blossom. Og lige nu kan i faktisk finde både vanvittigt gode tilbud hos HelloRider på Brinckers elcykler, men altså også få en gratis og ganske ekslusivt batteriopgradering på Brinckers Brooklyn og Brinckers Bretagne elcykler. Normalt vil batteri type 400 medfølge, men med min eksklusive rabatkode Nanna25* kan i få batteri type 600, som kan køre op til 190 km på én opladning. Det betyder et batteri, som kører meget længere pr ladning og er en besparelse på cirka 2600 bobs på markedets bedste batteri. Det er da værd at tage med.

 

* Rabatkoden gælder til batteriopdragerding på Brinckers Brooklyn og Brinckers Bretagne. Og udløber 28 oktober

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er noget, som jeg gerne vil fortælle..