Når alt bare spiller..

Den gode service… Og vinderen af et gavekort til Paw Sko er….

p9222845p9222848

img_8578

Siden vi besøgte Paw Sko er vinteren for alvor på vej. Temperaturen falder drastisk og indbyder til, at det varmere overtøj snart skal i brug, sammen med det varme fodtøj. Heldigvis kan den vinter bare komme an, for vi har jo udstyret i orden og ungernes fødder er godt rustet til udendørs leg. Ungerne fik jo hver sine varme vinterstøvler. Efter god rådgivning i Paw Sko fandt vi støvler, som sidder perfekt på deres fødder. Alle støvlerne er forskellige design og mærker. Sådan er det jo med fødder. De er alle forskellige og det er vigtigt at finde det rigtige match og størrelse, for den sags skyld. Størrelserne blev målt og faktisk har C & Z for første gang i deres levetid forskellige størrelse fødder. Det har, ligesom det kilos forskel i vægten, ellers altid fulgt dem, at bruge samme størrelse. Det bliver skægt, at se om de bliver lige høje. Man må jo sige, at de er ret forskellige af tvillinger at være.

p9222826 p9222837 p9222838

Men, at de alle har forskellige fødder og dermed forskellige behov er intet problem, når man handler i Paw Sko. Udvalget er stort i brands og design. Og servicen altså upåklagelig. Jeg sætter virkelig pris på gode serviceoplevelser i en tid, hvor det ofte virker, som om god service er en mangelvarer. Er det kun mig der oplever det? Jeg handler jo meget online, men jeg må indrømme, at de gode serviceoplevelser får mig på andre tanker og i stedet driver mig mod de fysiske butikker. Jeg savner nærheden og de gode oplevelser.

Nå, men ikke mere snak fra min side. En vinder, af gavekortet på 1.000,-, skal jo findes. Vinderen er trukket fuldstændigt tilfældigt i blandt de deltagende kommentarer. Og vinderen blev Mette med nedenstående kommentar:

vinder_paw_sko

Mette, tillykke, du må meget gerne sende mig en mail med dine oplysninger, så du kan få din gevinst og nye vinterstøvler til ungerne 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når alt bare spiller..