Mig & trekløveret – Nanna Pretzmann
Halloween... inspiration & opskrifter

Mig & trekløveret

p9242933

img_8799

Jeg ved slet ikke om i kender det, eller overhovedet kan sætte jer ind i det. Nogle gange bliver jeg i hvert fald selv lidt flov over mig selv og hvordan jeg har det. Men nu siger jeg det altså alligevel. Jeg kan godt blive helt overvældet over, at være på egen hånd med trekløveret. Sådan som i stress sved og røde kinder, når vi tager af sted, os fire sammen. Nok mest fordi det godt kan kræve et overblik og tålmodighed, at være på tur med sådan tre størrelser i den alder. Et overblik og en tålmodighed, som jeg ikke altid lige føler, at jeg har. Bare tanken om hvordan de nogle gange kan folde sig ud, kan afholde mig helt fra at pakke banden sammen og tage af sted med dem. Måske er det frygten for hvordan det kan gå? I ved Bilka flip og dets lige. Haha, egentlig er det jo helt fjollet, for her den anden dag havde jeg altså hele banden med på restaurant. Kun os fire. En rigtig tøsehygge dag. Og det gik jo fremragende. De viste sig fra deres allerpæneste side, charmede tjenere og deres mor og efterlod mig med en følelse af succes og overskud til at være den mor jeg gerne vil være. Vi kan jo sagtens os fire. Mig og mit trekløver. De var simpelthen så søde og vi havde en fantastisk dag. Fordelen ved at bo, hvor vi gør, er kontrasterne. På den ene side, er vi enormt tæt på midtbyen med alle dens charmer og spisesteder og på den anden side er skøn natur, hvor vi bruger meget tid. Det gjorde det let, at smutte en tur på Duus vinkælder og fortsætte dagen med gåtur omkring kridtgraven, hvor vi har fundet et mirabellatræ, som vi efterhånden har tømt for bytte.

p9242962

Selvom om jeg frygtede scenariet ved at tage solo af sted med dem, så gjorde jeg det jo heldigvis alligevel. Jeg havde nemlig nogle SAS EuroBonus point, som skulle bruges. Hvis i ikke kender til SAS EuroBonus, så går det ganske enkelt ud på, at blive medlem. Det er ganske gratis og giver kun fordele. F.eks. får du point, hver gang du rejser med SAS og hver gang du handler hos en af deres partnere. Jeg har selv været medlem siden 2009 og p.t. tjener jeg de fleste point ind, når vi besøger min far i Vilnius. Der flyver vi nemlig altid med SAS. Jo flere point man optjener, jo flere fordele opnår man.

image

Grunden til, at jeg fortæller jer dette er, at man lige nu kan optjene 3 gange så mange EuroBonus point end vanligt, når man handler ved udvalgte SAS EuroBonus partnere. Kampagnen løber til og med d. 26 november, eller til de 2 millioner ekstra point de uddeler er uddelt. Hver anden uge udvælges der nye kampagnepartnere i alle mulige forskellige kategorier, så der er lidt for alle. Du kan følge med her.

For at vende tilbage til vores restaurantbesøg, så er Duus Vinkælder, som navnet antyder en hyggelig lille kælder. Den ligger lige i hjertet af Aalborg og i weekenden er der frokostbuffet til en fornuftig pris og buffet er altså yderst populært hos trekløveret. Det betyder nemlig, at man helt selv kan vælge og helt selv gå op at tage maden. De er enormt stolte over, at de er blevet så store, at de selv kan. Billederne er desværre ikke helt skarpe. Det må i bære over med. Den hyggelige dæmpede belysning kunne jeg ikke helt få til at samarbejd med mit kamera.

img_8621p9162708p9162706

Fra i dag og frem til d. 15 oktober er det faktisk muligt, at optjene 3 gange så mange bonuspoint hos Duus Vinkælder. Du kan læse meget mere om kampagnen HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween... inspiration & opskrifter