For fanden alt den energi på ingenting..

Når alt bare spiller..

tempimageforsaveimg_8953

reklame

 

 

Min veloverståede eksamen har virkelig givet ro ovenpå en travl tid. Det føles, som om, alt ligesom pludselig falder i hak og jeg føler mig oprigtigt glad. Faktisk for første gang længe. Der er sket nogle virkelig gode ting på det sidste. En, bestemt ting, brænder jeg for at afsløre for jer. Men indtil videre må jeg være den irriterende type, som teaser og intet siger, før det er hundred procent sikkert.

Weekenden havde vi, for et stykke tid siden, planlagt skulle bruges på ren familiehygge. Det er altså vigtigt, at hive tid til det, ud af kalenderen, når hverdagen går ekstra stærkt. Og hvad kunne næsten være bedre end et familehotel i Legoland, helt på børnenes præmisser? Jeg har sagt det før og siger det gerne igen. Glade børn giver glade forældre og selvom mindre helt sikkert også kunne gøre det, så elsker jeg, at de får nogle af de oplevelser, som jeg også selv fik som barn. Det er nemlig plus 20 år siden jeg sidst besøgte Legoland. Og, at besøget så faldt lige midt i Halloween måneden var bare et ekstra ja tak. Jeg elsker hyggen med græskar og uhyggen med store edderkopper, spindelvæv og hekse. Krydret med varm kakao, med fløde, i spandevis og familiehyggen bliver det næsten ikke bedre. img_9009

I anledning af Halloween er der arrangeret ekstra underholdning i Legoland. F.eks. Brick or Treat, som er en sjov “skattejagt”, når man render rundt i parken. I forskellige små skure kan man besøge skøre professorer, spåkoner, varulve osv. Alle som giver en lille overraskelse. Vores børn synes det var alletiders og da vejret ikke helt var med os lørdag var det faktisk en god adspredelse.

img_8945img_8943

Vi overnattede, som nævnt, på Legoland Hotellet. På en Lego Friend værelse i øvrigt. Spørg lige om det var et hit? Til dem der gerne vil se det, så tror jeg stadig, at der ligger lidt på min Instagram Story. I hvert fald er der billede på min IG. Da vi ankom lå der små overraskelser til ungerne på puderne og forskellige konkurrencer, at deltage i rundt om på hotellet. Blandt andet en skattejagt og en hvor vi skulle bygge Lego græskar. Ret skægt og god underholdning inden aftensmaden.

Idag har solet skinnet fra en skyfri himmel og der har været skønt. I skrivende stund sidder vi i bilen, på vej hjem. Selvfølgelig ikke med mig bag rattet 😉 2 ud af tre på bagsædet snorker, så måske bliver jeg nød til at spise den slik, vi havde købt til hjemturen, helt selv. Vi er vist alle trætte, men fyldte af gode oplevelser. Personalet i parken er meget søde og altså virkelig dygtige til at engagere børnene. Maden er faktisk også god. Jeg elsker, når der er tænkt, at forældre måske ikke gider spise pomfritter og nuggets selvom, det er ynglets favoritter. Det er der altså. I hvert faldLivet er nu ikke så tosset.

Skulle i mangle ideer til efterårsferien vil jeg sige, at Legoland er et god bud.

 

 

Jeg har markeret indlægget med reklame, da vi var inviteret af Legoland. Men som sædvanlig er mine holdninger selvfølgelig mine 😉

   

4 kommentarer

 • Cæcilie

  Jeg synes godt nok at bloggen her, er gået hen og blevet een lang reklame… Det synes jeg er lidt trist, omend jeg godt kan forstå det må være fedt med gratis fornøjelser osv, men synes det ødelægger meget for en læser som mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa Cæcilie,
   Det er jeg ked af du synes. Bloggen er jo min levevej, så sponserede indlæg vil der forsat være at finde. Som blogger er der intet der er gratis. Der skal betaltes skat, præcis som alle andre gør. Også af gaver 😉
   Med det sagt vil jeg gerne høre mere om dine tanker. Hvad ødelægger det for dig?

   KH
   Nanna

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Hej,
  Jamen, jeg kan sagtens forstå at bloggen er din levevej – er måske også her vores “veje skilles” Så at sige. Jeg synes det virker knap så ægte, mere betalt(og det er fair nok!) Førhen synes jeg ikke, at reklamer var så stor del af bloggen, og måske er det bare mig, jeg synes bare de fylder mere og mere 🙂 Jeres historie om skilsmissen feks, den var jo meget ægte og ærlig, måske er det bare den slags der er mere mig.

  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men bloggen har jo været min levevej igennem det sidste år og altså også igennem hele min skilsmisse. Alt hvad jeg skriver er ægte og mig. Jeg er ked af, du tolker det anderledes, for jeg kan ikke købes for penge og det kan mine holdninger selvfølgelig heller ikke. Det skulle der slet ikke herske nogen tvivl om.
   I nogle perioder er der måske flere sponsorede/reklame indlæg end i andre. Afhængigt af hvad jeg takker ja til af samarbejder, men egentlig synes jeg at det ligger nogenlunde stabilt. Jeg tænker måske mere at det afgørende er, at hvis blot et link ændres til affliate (det gør BDs system automatisk), så markeres indlægget som sponsoreret/reklame. Det betyder ikke at indlægget er købt og betalt, men at jeg tjener en skilling på at en måske køber noget igennem linket. På den måde ser det hurtigt ud til at der er flere reklamer end der reelt er. Men markedsføringsloven er strammet op for bloggere og jeg markere alt. Hellere en gang for meget end en gang for lidt 🙂 Det var lige min umiddelbare tanke, men jeg tager dine ord til mig og vil fundere lidt videre.
   Og tak, fordi du tog dig tid til at skrive til mig, istedet for bare at skride og smække døren uden at give lyd. Jeg sætter stor pris på det!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For fanden alt den energi på ingenting..