Et vippeserum, som virker, til spotpris – Nanna Pretzmann
Rugklappere - de lækrestre sandwichbrød

Et vippeserum, som virker, til spotpris

pa223170

img_9311

Varm kakao og efterfølgende en belgisk vaffel med vaniljeis, så kan man næsten ikke andet end at smile bredt. Jep, sukkerholdige ting har gerne den effekt på mig. Men altså så er vejen til et smil jo heller ikke så lang 😛 Billedet er fra sidste weekend, hvor vi var på en dejlig cykeltur og sluttede af med cafebesøg.

I disse dage har vi besøg af heftig hoste og feber, så vi opholder os meste indendørs. Ungerne sover virkeligt dårligt, så det samme gør sig selvfølgelig gældende for mig. I fredag var jeg så udmattet, efter endnu en nat siddende op i sofaen, med et hostede barn ovenpå mig, at jeg bare havde lyst til at sætte mig ned og hyle. Altså, haha, i de situationer tænker jeg stadig, om der snart kommer en voksen og tager over. Gad vide om den følelse altid vil sidde i en? Jeg synes jo altid, som barn, at de voksne virkelig havde tjek på alting og jeg var da overbevist om, at det samme ville gøre sig gældende for mig, når jeg blev voksen. Men måske tænkte de voksne dengang, nøjagtigt det samme som mig? 😉

Nå, men nu, hvor man er lidt udmattet, så nyder jeg virkelig at gøre lidt godt for mig selv. Selvom det kan være svært at trække sig op ad sofaen, når først ungerne er puttet, så gør et langt varmt bad i fred bare underværker. De seneste uge har jeg efter badet også kommet lidt Sanzi vippeserum på øjenvipperne.

sanzi vippeserum

Hvis i ikke, har hørt om Sanzi vippeserum, så er det kort fortalt, et serum, som kommes på øjenvipperødderne en gang om dagen, for at for dem til at vokse. Serummet giver både længere, fyldigere og stærkere øjenvipper. Jeg har selvfølgelig taget både før og efter billeder, så både jeg og i kunne se effekten. Men jeg må altså sande, at dem uden mascara ingenlunde duer. Man kan simpelthen ikke se mine vipper nok til at se en forskel.

pa042986

Heldigvis havde jeg også taget før billeder med mascara. Men det er egentlig ikke som sådan fordi jeg har korte vipper. De har faktisk en okay længde, eller altså jeg er godt tilfreds med længden. Min, om end lille, irritation ligger nærmere i, at der på begge øjne, i øvrigt samme sted, er vipper, som aldrig gror ordentligt ud og derfor i stedet stritter mystisk ud. Det giver sådan nogle halvbare pletter, som selvfølgelig bliver ret tydelige, når jeg så kommer mascara på. Billederne herunder er taget efter 3 uger med brug af Sanzi vippeserum. Det øverste er før billede og det nederste altså efter billede.

befunky-collage

Som i kan se er det bare hul væk. Ingen sjove strittende vipper. Mine vipper er blevet fyldigere og lidt længere. Jeg blev faktisk lidt overrasket over, at det er gået så stærkt. Der stod nemlig i brochuren, som fulgte med, at virkningen ville ses efter cirka 6 uger og maks. resultat efter 12-16 uger. Jeg har, som nævnt, kun brugt serummet i 3 uger og har derfor langt fra opnået maksimal effekt endnu.

Det bedste ved Sanzi Beauty serummet er næsten prisen. Det koster nemlig omtrent det halve af lignende produkter på markedet, og indeholder grundlæggende nogle af de samme ingredienser. Prisen er 590,- for en flaske med 5ml, men med koden Nanna1 kan i netop nu få 15% rabat. En Sanzi vippeserum holder cirka 5-6 måneder ved brug 1 gang om dagen. Men når maksimal effekt er opnået kan man vedligeholde med brug 3 gange om ugen. Så selvom 5ml ikke lyder af meget er den altså drøj i brug.

Køb Sanzi Beauty vippeserum lige HER.

sanzi-vippeserum

4 kommentarer

 • Jeg går ikke med makeup, så ville ønske, at jeg havde nok disciplin til at huske den slags ritualer – for det ville da være rart med lidt ekstra længde på vipperne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Det lyder som et produkt, der lige var noget for mig😊 Kan du fortælle, om der er parfume i? Og hvis der er, er det en kraftig duft? Vh Randi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg fandt ingrediens listen her https://www.sanzi-beauty.com/pages/ojenvippe-vaekst-serum og har lige kopieret den til dig nedenfor ☺️
   INCI: Aqua, Glycerin, Arginine, Propylene Glycol, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Cucurbita Pepo Seed Extract, Echinacea Angustifolia Extract, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Myristoyl Hexapeptide-16, Myristoyl Pentapeptide-17, Dechloro Dehydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide.

   Jeg har slet ikke bemærket nogen duft fra den må jeg indrømme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rugklappere - de lækrestre sandwichbrød