Tjen ekstra lommepenge.. Dit rod er guld værd – Nanna Pretzmann
Caribien here we come... igen..

Tjen ekstra lommepenge.. Dit rod er guld værd

img_8691p9192720

img_8577

Holy Moly jeg er altså lidt på halen over, hvor meget jeg har solgt, siden jeg fik min dobbeltstand hos Guld & Rod. Ja faktisk har jeg glædet mig ganske meget til, at dele det med jer, fordi jeg synes det er så vildt. 4836,- er det blevet til på præcis 3 uger. Taget i betragtning, at jeg kun har solgt ud i rod og ting og sager, som vi ingenlunde bruger mere, er jeg mere end tilfreds. Og ret overrasket over, hvor mange sager, ja faktisk kan man jo kalde det kontanter, som jeg har haft liggende i skabene. Jeg synes jo ellers selv, at jeg er god til at få solgt ud løbende. Men altså ikke i nærheden af, så god som jeg troede. Fordelen ved Guld & Rod er altså også, at man vitterligt kan sælge alt. Også de ting, som man ikke gider bruge hverken tid eller energi på at tage billeder af og ligge online. Ting som jeg nok normalt ville kassere eller aflevere i den lokale genner. Køkkenhalløj, børneudstyr, dvd’er, bøger, tøj osv. Selv ting til 2, 5, 10 og 15 kroner har jeg haft med. Mange bække små, i ved. Det nemme er jo netop, at andre tager sig af salget. Det eneste man selv skal gøre er at prismærke tingene og det går altså ganske hurtigt med de prismærker man får udleveret, når man bestiller en stand. Der stilles i øvrigt også bøjler, tyverialarmer, klipsemaskiner og alt hvad man ellers skal bruge til rådighed. Det eneste man skal gøre er altså at møde op med sit happengut og sætte det på plads. Resten af bøvlet tager Guld & Rod sig af. Til dem der ikke kender Guld & Rod, så er det en slags loppemarked. Ikke i den traditionelle  forstand, hvor du jo selv skal møde op og sælge din ting. Mere i en moderne udgave, hvor man selv spare den tid og lader andre om salget. Som sagt skal man kun møde op, prissætte og sætte sine varer på sin stand. For at klare resten tager Guld & Rod 15 % i kommission.

p9192724

Jeg har mine ting til salg i Aalborg, men Guld og Rod findes også i Esbjerg, Hjørring, Ringkøbing og Viborg. I butikken i Aalborg har de cirka 500 besøgende om dagen og det rykker altså. Jeg er, hånden på hjertet, virkelig blevet overrasket om, hvor meget man kan sælge og hvor hurtigt det går. Det er imponerende. De gange jeg har fyldt op er der ofte blevet solgt af tingene inden jeg overhovedet har forladt butikken.

Jeg har min stand en uge endnu, i forbindelse med samarbejdet her, men jeg er ret sikker på, at forlænge for egen regning herefter. Det store salg har virkelig givet mig blod på tanden, for at komme af med rodet. Og at pengene fra salget går direkte ind på feriekontoen, til Mexico rejsen, motivere blot yderligere 😛

Jeg har samlet lidt erfaring under de 3 uger jeg har haft stande og jeg tænker jeg vil dele mine bedste tips med jer, hvis i skulle få lyst til at komme i gang selv og tjene lidt ekstra lommepenge.

 

Mine bedste salgstips Guld & Rod

  • Sæt en fair pris. Husk du gerne vil sælge hurtigt og at køber gerne vil gøre en god handel, som de fleste der besøger loppemarkeder gerne vil. Det skal helst være win/win for begge parter.
  • Kig forbi og tjek standen et par gange om ugen. Den første uge jeg havde standen ventede jeg en uge før jeg kom igen. Big mistake, for den var aldeles ryddet for happengut. Vi taler gabende tom. Bor du ikke i nærheden kan du sagtens give butikken et kald for at høre en status. De er så søde og hjælpsomme.
  • Lad være med at proppe din stand. Find et godt niveau, hvor den ikke synes tom hurtigt, men heller ikke er for proppet. Proppede stande virker til at være dem, som kunderne passere ganske hurtigt.
  • Der er ikke den ting, som ikke kan sælges er min erfaring. Det handler ganske enkelt om prisen.
  • Udnyt, at du har en stand og få ryddet ud i gemmeren og bagerst i dine skabe. Dit rod er altså andres guld og penge værd. På bonussiden føles det enormt skønt, rent mentalt, at få gjort op med hvad man ikke bruger. For mig giver det i hvert fald større overskud og nærmest en frihedsfornemmelse. Det lyder tosset, men er altså ganske sandt.

 

I næsten uge, i efterårsferien, holder Guld & Rod børneloppemarked, hvor der er mulighed, at få solgt ud i legetøj osv. Standen er gratis og der skal kun betales 15 % i kommission. Læs mere om det på Facebook HER. Hvis du vil have en ide om hvilke ting, som sælges i butikkerne, så kig med på IG HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Caribien here we come... igen..