I år er jeg ikke alene.. – Nanna Pretzmann
Fredagskagen: Dumle cheesecake

I år er jeg ikke alene..

20a8b0c7-13db-421a-8557-2b3de47d68c7

Det var jeg jo nu heller ikke sidste år, men min fødselsdag sidste år var præget af min følelse af ensomhed og det tomrum jeg rendte rundt med indeni. Selvom børnene var der og da også min skønne lillesøster, så følte jeg der manglede noget. Der gjorde der jo også. Dan manglede. I år er det tomrum væk. Følelsen af ensomhed har jeg ikke følt. Tvært i mod har jeg følt mig dybt elsket og værdsat. Jeg er blevet forkælet og jeg har nydt og værdsat hvert et øjeblik og de følelser det vækker indeni mig. Måske mere end jeg nogensinde har gjort. For på en måde er det ikke en selvfølge for mig mere. Det er en luksus, som jeg sætter dyb pris på og aldrig vil være foruden igen.

Ungerne vågnede klokken kvart i kvalm. De kunne næsten ikke være i deres små kroppe af ren begejstring. De havde lavet gaver til mig i børnehaven og glædede sig simpelthen, så det dirrede i de små kroppe til, at jeg skulle åbne dem. Jeg blev sendt i garagen, da jeg stod op og da jeg kom ind var der pyntet op til fest og flagene blev svunget lystigt. Der var virkelig fest fra morgenstunden. Vi pakkede gaver op. En tegning af hele familien samlet og en perleplade. I kan se tegningen på min story. Den er så kær. Jeg var simpelthen ved at tude af glæde over mine små omsorgsfulde banditter, som med gavmildhed delte ud af tonsvis af kys og kram. Ej, hvor kan de få mit hjerte til at hoppe en ekstra gang. Præcis som deres far.

Dagen har vi brugt på en smule julegave shopping og en tur på Jensens. Der er jo gratis soft-ice til bordet, når man har fødselsdag. Og et legerum. Det gav lige lige nøjagtigt tid til at flette en smule fingre med min bedre halvdel og glade børn. Totalt win/win. Julestemningen sniger sig for alvor ind på mig og der var lige tilpas med mennesker i Aalborg storcenter til, at der var hyggeligt og plads til at nyde deres yderst hyggelige nye juleudstilling. Vi kastede penge i ønskebrønden og sendte ønsker til julemanden. Så skøn en ide, hvor alle pengene, som ryger i, går til familier, som godt kunne bruge en hjælpende hånd i december.

I skrivende stund er jeg krøbet under tæppet i sofaen. Brændeovnen buldre og om lidt er det sengetid, for de 3 yngste i husstanden. Når vi har krammet og mysset af, vil vi, det voksne selskab, hive det sidste ud af dagen, nyde en god film og stilheden inden huset fyldes med gæster imorgen formiddag. Bette måsen fylder jo 3 år på mandag, så vi har slået vores fødselsdage sammen og inviteret hele den pukkelryggede på brunch. Faktisk har jeg også booket en ballonmand, som underholdning. Den slags har vi ikke prøvet før, men jeg håber det går rent ind ved ungerne.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagskagen: Dumle cheesecake