Min fødselsdagsgave fra Dan & nye røde støvler – Nanna Pretzmann
I år er jeg ikke alene..

Min fødselsdagsgave fra Dan & nye røde støvler

67e8ba7f-2ca1-4903-96c5-cca8b5bb1cae4c28f442-8ac4-47f6-8dab-63a465abd901

Jeg er blevet forkælet, så det driver. Dan har simpelthen købt den lækreste fødselsdagsgave til mig. Det smukkeste bælte, som jeg har savlet over i månedsvis. Heldigvis var jeg lige så vild med, da jeg fik det fysisk i hænderne, som da jeg savlede løs bag skærmen. Det er så pænt og han er lidt af en skattebasse sådan at forkæle mig på den måde. Hvor heldig har man lov at være? Både flot, sød og betænksom. Lidt af et catch, jeg har gjort mig, der for 10 år siden. Skide fuld og på rulleskøjter i alt for små shorts, men stadig med et øje, for en keeper 😉

Røde støvler bianco

Jeg har et stykke tid været ret varm på ideen om et par røde støvler, efter at være bombarderet med dem fra alle sider nuvist. Jeg har surfet nettet tyndt, men ikke rigtigt fundet nogle. Ikke fordi jeg ikke kunne finde nogle pæne, dem er der ganske mange af, men mere fordi dem jeg fandt var til den pebrede side. Der er jo også et julegavebudget, som der skal tages hensyn til i denne tid og støvlerne var måske ikke helt nødvendige i den praktiske forstand 😉

Men, så faldt jeg over disse fra Bianco til 599,-. En meget okay pris sammenholdt med hvad jeg ellers har fundet. Imens jeg gik og tyggede på det blev de imidlertid udsolgt online. Egentlig havde jeg ønsket mig dem i julegave, men altså jeg turde ikke ventede længere, så jeg drønede i nærmest Bianco – i storcenteret, hvor de havde et par tilbage i str 40. Dem hapsede jeg af frygt for jeg ellers ikke kunne få dem. Nu kan jeg så se, at lageret er fyldt op igen online, så muligvis min frygt var lidt en overrreaktion. Ikke desto mindre er jeg nu ejer af et par vinrøde støvler, som går ret godt til mit nye bælte. Jeg synes farven er så smuk og gør sig enormt godt her i vintermånederne.

 

* Lige for god ordens skyld, da der virker til at have været lidt forvirring omkring det på det seneste 😀 Reglerne er blevet skærpet og derfor oplever i sikkert, at flere markere indlæg tydeligere end tidligere. Dette indlæg er markeret med reklame, da det indeholder affliate links. Det vil sige links, hvor jeg får et lille beløb, HVIS i køber igennem dem. Det koster ikke jer ekstra på nogen måder. Indlægget er altså ikke sponsoreret, jeg får ikke betaling (medmindre nogle køber igennem et link) og skoene har jeg købt af egen lomme 🙂  HER kan i læse en nærmere beskrivelse af hvordan jeg markere på bloggen, hvis det har interesse 🙂 

2 kommentarer

  • Åh, der erintet som et kup, der dukker op 😀 Så må man godt drøne ud og svinge dankortet.
    Jeg tænker på, hvor bukserne er fra? Og er de købt i Aalborgområdet? Og hvad str. mon du har dem i?
    🙂

    -A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I år er jeg ikke alene..