Når lykkefølelsen slår ned. Midt i Tivoli – Nanna Pretzmann
Hjemmegående? Nu, hvor vi er 2 voksne i familien igen..

Når lykkefølelsen slår ned. Midt i Tivoli

fcc5ea60-650f-4742-9d73-7a2d4bb707a2

På en bænk midt i Tivoli, med et krus brandvarm gløgg i hånden og udsigt til tre legende børn, slog den pludselig ned. Følelsen af taknemmelighed, følelse af at være den heldigste kvinde i verden, følelsen af lykke. Sjovt, som den slår ned, når jeg mindst venter det. Kender i det? Alt for ofte, har jeg nok alt for travlt med at styrte videre, altid på vej videre. Der er så meget der skal nåes, at jeg glemmer nuet. Og følelsen kan hverken forceres eller tvinges frem. Den kræver tilstedeværelse og at jeg giver slip og bare er. Det er ikke en af mine stærke sider, må jeg erkende. Faktisk er jeg elendig til det.

Men så sker det, at lykke rammer mig, på en bænk i Tivoli. Og at jeg glemmer alt omkring mig, bliver varm helt ind i hjertet og føler mig vaskeægte lykkelig og heldig. Jeg glemmer at der findes noget negativt, at børnene og Dan for den sags skyld, overhovedet kan være irriterende. Jeg bliver bare fuldstændigt overvældet af den her indre følelse af barme, ro og lykke. Den tager mig med bukserne nede hver eneste gang. Og denne gang giver jeg mig selv et løfte. Den må ikke forsvinde imellem hænderne på mig igen. Den skal plejes, have plads og tid og jeg skal leve i nuet. Hverken i fremtid eller fortid. Men lige her. Lige nu.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmegående? Nu, hvor vi er 2 voksne i familien igen..